Åland - onsdag

sunnuntaina, toukokuuta 31, 2015


Heippa! Päättärit ovat nyt takana ja juhlistettiin niitä pienellä porukalla. Tässä on seuraavan päivän kuvat meidän Ahvenanmaan reissulta. Paljon paljon lampaita löytyi joka paikasta. Keskiviikko aamuna kävimme sipsitehtaalla. Tehtaan sisältä minulla ei ole kuvia sillä tavarat piti jättää sellaiseen ''kokous'' huoneeseen. Saimme tehtaalla maistaa uusia sipsejä ja uunituoreina! Noo, sieltä jatkoimme matkaa Kastelholmin linnaan ja muihin tuollaisiin kivijuttuihin, missä päästiin kiertelemään. Näimme näissä paikoissa taas lisää lampaita. Siellä linnassa meillä oli ohjattu kierros joka kesti noin tunnin verran. Sen jälkeen pääsimme kalliiseen ja kehuttuu ravintolaan syömään aivan Kastelholmin vieressä. Roukailun jälkeen jatkoimmme matkaa bussilla reilu tunninverran sellaiseen rantaan, jossa oli paljon kaikkea tekemistä. Polkuveneitä, kanootteja, uimista, ruokaa ja minigolfia. Kaikkea sellaista perus juttua mitä tuollaisissa paikoissa yleensä on.

Sieltä sitten palasimme leirintä paikkaamme ja pääsimme siellä uimaa uimahalliin. Itse en jaksanut mennä, eikä sinne tainnut loppujenlopuksi mennäkkään kuin puolet meistä. Saimme päärakennuksesta iltapalaksi pizzaa ja limskaa! Ruoka maistui raskaan päivän jälkeen todella hyvin. Ja kun meillä oli nyt viimeinen ilta, olimme paljon yhdessä ja viellä myöhään ulkonakin pelailemassa ja kuuntelemassa musiikkia. Aivan mahtava ilta oli silloin! Oppisin tämän reissun aikana varmaan viisi uutta korttipeliä, sillä niitä tuli pelattua kunnolla!

Miten teidän päättärit sujuivat? Mitä jatko-opinto suunnitelmia teillä, peruskoulun päättäneillä on? Ja oletteko tyytyväisiä omiin numeroihinne?

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!