The Body Shop - Virking Mojito vartalosarja

perjantaina, toukokuuta 15, 2015

Tänään kävin tuoksuttelemassa uutta, juuri kauppoihin tullutta, The Body Shopin tuotesarjaa - Virgin Mojito. Tämä tuotesarja on myynnissä vain rajoitetun ajan, eli jos innostuit kannattaa hakea omansa heti! Mojiton tuoksu tulee karibian limetti- ja minttu-uutteesta. Itse rakastuin tuoksuun heti! Tuoksu on todella raikas ja antaa iholle viileän tunteen. Mutta ei liikaa! Itse vihaan esim. kylmägeelejä ja tämä ei todellakaan anna niin vahvaa viilennystä, minulle juuri sopivan verran. Seuraavaksi piti vain päättää minkä Mojito tuotesarjan tuotteista ottaisi kotiin mukaan. Myytävänä tähän tuoskuun on siis: vartalokuorinta, suihkugeeli, sorbetti, vartalovoi ja vartalotuoksu. Hinta vaihtelee tuotteiden välillä ja tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille. 


Näistä vaalittavina olevista tuotteista valitsin itselleni sorbetin. Hintaa sillä oli 15€. Sorbetit ovat vähän niin kuin rasvat, mutta koostumukseltaan paljon kevyempiä ja imeytyvät välittömästi! Tykästyin tähän Mojiton sorbettiin, koska se antaa ihanan raikkaan tunteen ja tuoksuu älyttömän hyvälle. Sorbetti imeytyy älyttömän nopeasti ja kosteuttaa juuri sillä tavalla kuin sen sanotaankin. Sorbetit ovat todella mukavia, jos olet esim. lähdössä jonnekkin ja pukemassa pian vaatteita tai aikasi ei muuten vain riitä odottamaan rasvojen kuivumista, sorbetissa sellaista odotus aikaa ei ole! Vaatteet voi pukea välittömästi rasvauksen jälkeen. Tuotteen sivulta voi lukea tarkempaa tietoa muistakin Mojiton tuotteista. Tuotteet on tehty reilun yhteistyön kautta.


Myyjä suositteli minua kesällä pitämään tätä sorbettia jääkaapissa ennen käyttöä. Teho on silloin kuulemma paljon parempi. Mojito tuotteet sisältävät Aloe Vera -geeliä joka tunnetusti rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, joten tämä on täydellinen myös herkälle iholle. Itse suosittelen tätä oikein mielelläni! Olisin mielelläni valmis testaamaan muistakin Mojiton tuotteita.


Mitä piditte tälläisestä vähän erillaisesta postauksesta, haluatteko kenties lisää? 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!