THE CHALLENGE IS TO SILENCE THE MIND.

sunnuntaina, kesäkuuta 19, 2016


Heippa! Olen nyt vihdoin kotiutunut Salosta, sillä lähes koko viikon olen ollut reissussa. Näin Salossa paljon vanhoja tuttuja ja oli jotenkin mukavaa päästä viettämään aikaa heidänkin kanssa. Silti kyllä tuntuu niin hyvälle päästä nyt kotiin. Paljon on tullut lähiaikoina shoppailtu ja osteltua kaikkea niin käytännöllistä kuin turhaakin. Voisin myös tehdä ostosten esittely videon, jos sellainen teitä kiinnostaa? Muutama video on taas työn alla, saa nähdä jospa saisin ne alkuviikosta valmiiksi!  Tiistaina olisi viellä viimeinen koe iltalukiossa, toivotaan että se menee hyvin eikä tarvitse uusintoihin marssia elokuussa. 

Toisaalta, tämä yksin kotona olo on jotenkin vapauttavaa, mutta tekemiset loppuvat pikkuhiljaa kesken, kun on täällä jo keretty melkein kuukauden yksin olemaan. Senkin takia varmaan tuntui niin mukavalle päästä tekemään Salossa jotain tuttujen ystävien kanssa. Tämä kirjoitus kuulostaa nyt kyllä siltä, ettei minulla olisi täällä Turussa ketään tuttuja, mutta kyllä, kyllä minulla on täälläkin muutamia ystäviä, hyviäkin sellaisia. 

Toivottavasti kesänne on sujunut hyvin hieman viileämmistä ilmoista huolimatta! Muistakaa myös katsoa uudet linkit bannerini alta:You Might Also Like

1 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!