You're gonna beat this world

perjantaina, heinäkuuta 22, 2016

Nyt ollaan taas saatu blogini takaisin teidän ilmoille. Ulkoasu on kokenut aika suuren muutoksen ja paljon vaivaa sen eteen on myös nähty! Olen vihdoin saanut blogini värimaailmasta sellaisen kuin halusinkin. Pieniä muutoksia on viellä luvassa. Käy täyttämässä nopea kysely liittyen blogiini; kyselyyn pääset tästä!

Tämä viikko on mennyt suurimmaksi osin aikaisilla herätyksillä ja kalastus reissuilla. Pokemoneja on tullut kerättyä niin paljon että huhhuh! Meillä on remontti päässyt keskiviikkona kunnolla vauhtiin Turussa. Kaaoksen omassa kodissa olen huomannut erittäin stressaavaksi asiaksi! Tajusin myös, etten ole viellä hommannut koulukirjoja alkavalle vuodelle, ja tuntuu vain että kaikki hommat on jäänyt puolitiehen kun en ole lähes kuukauteen ollut ollenkaan kotona.

Vladilla on tänään loppunut työt ja meidän ''yhteinen'' kunnon loma-aika alkaa nyt. Lähdemme huomenna ajamaan Jyväskylään katsomaan isovanhempiani ja luultavasti ajamme myös Tuuriin. Toivottavasti löydämme hyvin perille, sillä olen viimeksi käynyt heidän luonaan 5vuotta sitten, ja silloinkin vain istuin takapenkillä kun isäni hoiti ajamisen. Toivottavasti reissu onnistuu hyvin ja kaikki menee niinkuin olemme sen suunnitelleet. 

Tatuointi kuume on jälleen taas iskenyt. Olen jo vuoden miettinyt tietynlaista tatuointia, mutta en kuitenkaan ole varma haluanko vaiko en. Alkuvuodesta kävinkin yhtäkkiä vain hakemassa napakorun, sillä ajattelin että unohtaisin tatuoinnit edes hetkeksi. Mutta heti muutaman viikon kuluttua kun napa oli jo paremmassa kunnossa, tatuointien suunnittelu tuli jälleen takaisin.  

Oletteko te jo innostuneet tuosta uudesta Pokémon Go pelistä? Täällä päin aikuisetkin ovat jo lastensa kanssa juoksennelleet kyseisen pelin perässä!

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt)

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!