Ansaitse 10€ Wolt-krediittiä!

torstaina, elokuuta 25, 2016


Koulu on alkanut ja arkeen palaaminen kesän jälkeen, tuntuu edelleen yhtä oudolle, kuin ennenkin. Läksyjä, tuttuja, sekä uusia kasvoja, mukavia ja kamalia tunteja. Tuleva vuosi tuo tullessaan älyttömästi kaikkea upeaa lukion pohjalta. Samalla, kun odotan innolla tulevia vanhojentansseja, stressaan niitä myös aivan älyttömän paljon. Samoin elämäni ensimmäisten YO-kirjoitusten suhteen! Tulevan vuoden pitäisi tuoda paljon kaikkea uutta ja jännittävää, innostavaa ja kamalaa. Saa nähdä, menevätkö asiat niin kuin on suunniteltu.

Tämä vuosi on myös viimeinen vuosi vähään aikaan, kun pääsen nukkumaan rakkaani kainaloon, heräämään hänen vierestään, juomaan aamukahvit yhdessä ja jakamaan päivän kuulumiset kotiin palattua. Avomiehelläni alkaa siis armeija ensi kesänä. Onhan se tyhmää, miettiä jo nyt mitä jopa melkein vuoden päästä tulee tapahtumaan. Kuitenkin ajatus yksin olemisesta, saa minut stressaamaan tulevaa, jo valmiiksi. Yritän siis nauttia täysillä, joka ikisestä illasta ja aamusta, sekä riidoista ja vastoinkäymisistä. Onko teidän poikaystävänne lähdössä armeijaan, tai jopa tällä hetkellä armeijassa? Mitä mieltä olette yleisesti armeijan käynnistä?


Ja nyt tähän Wolt-krediitti aiheeseen! Wolt on siis mobiilisovellus, joka toimittaa ruokaa kotiin, sekä vastaanottaa ennakkotilauksia. Ennakkotilauksien avulla voit noutaa ruokasi valmiina valitsemastasi ruokapaikasta. Kun luot Wolt-tilin nyt, ja lisäät promokoodiksi: JANIKAS, Wolt-tilillesi tulee 10€ aloituskrediittiä! Voit siis periaatteessa tilata ensimmäisen ruokasi ilmaiseksi ja viellä kotiovelle asti, tai missä ikinä oletkin. 

You Might Also Like

3 Comments

 1. sulla on todella kaunis blogi, ihanan vaalea ja tyylikäs kokonaisuus :) oot myös hurjan kaunis! ♥ tosi ihania kuvia blogi ja tämä postaus täynnä, tykästyin kovasti tuohon nyöripaitaan. :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada juuri tuollaista palautetta! Kiitos oikein paljon. Tuo paita on tilattu osoitteesta Nelly.com :-)

   Poista
 2. Voi vittu, säähän kerjäät omalle tililles hyötyä tuolla koodilla :D

  Helvetti oot kyllä säälittävä ihminen.

  VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden suosikki

Tykkää Facebookissa!