You go into a dusty pink day

perjantaina, elokuuta 26, 2016


Kriisi hiusten suhteen on jälleen älyttömän suuri. Aikoinaan kun värjäsin blondista tähän ruskeaan väriin, pidin kauan hiuksiani punaruskeina. Nyt olen jonkun aikaa pitänyt viileämmistä väreistä ja sain myös aikaiseksi laitettua jopa vaaleanharmaita raitoja. Tosiaan, näiden upeiden raitojen ansiosta haluan palata blondeihin hiuksiin. Varsinkin harmaaseen väriin, joka on noussut nyt suureen suosioon. Samalla aikaan mieli tekee myös tuota vanhaa, tuttua ja turvallista punaruskeaa. Samalla taas todella tummaa viileän ruskeaa. Joten, mitä seuraavaksi.

Äitini on parturi-kampaaja, joten hän on aina innoissaan keksimässä jotain uutta mitä hiuksiini tekisi. Äitini on myös todella innoissaan kokeilemassa kaikkia uusia tuotteita mitä heidän liikkeeseensä on saapunut. Saman aikaisesti äitini myös valittaa jatkuvasta hiusten värjäämisestä! Suuresta halusta riippumatta olen todella pelokas muuttamaan hiusteni väriä radikaalisti. 

Onneksi yksi stressin aiheista on hoidettu alta pois! Koulu on alkanut oikein mukavasti ja on ihanaa nähdä joka aamu koulussa kavereita. Kotiin palaaminen pitkän päivän jälkeen vasta onkin aivan parasta! Viikonloppuja osaa koulun ohella arvostaa suuresti. Kaiken lisäksi meidän remontissa ollut vaatehuone, on vihdoin valmistunut! Sain vaatteeni järjestettyä oikeille paikoille, eikä se suuri kaaos enää pyöri nurkissamme.

Olen niin rakastunut Dusty pinkiin ja siitä onkin tullut uusi lempivärini valkoisen rinnalla. Olen hamstrannut niin paljon erilaisia Dusty pinkin värisiä vaatteita ja laukkuja, sekä muita eri tuotteita. Olen myös saanut Instagram -feedini näyttämään sellaiselta kuin olen halunnutkin! Instagramini voit katsoa tästä. Tämän hetkiset tavoitteet ovat siis onnistuneesti kasassa, ainoana ongelmana ovat nämä hiukset. 

Mikä on hurjin hiusväri, mitä olet itse kokeillut? Kiinnostaisiko postaus Instagram -feedeistä! 


You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden suosikki

Tykkää Facebookissa!