Mitä rakkaus on?

tiistaina, syyskuuta 13, 2016

Jokaisella meistä on omat käsityksensä siitä, mitä rakkaus on. En puhu rakkaudesta käsitteenä, vaan mitä rakkaus tarkoittaa omassa parisuhteessani. Miten rakkaus ilmenee tai miten sitä osoitetaan, ja niin edelleen. Olen koonnut tähän postaukseen muutamia tärkeitä asioita, mitä olen itse oppinut, kun löysin itselleni sen oikean.

Ensinnäkin, seurustelen upean ihmisen kanssa. Niin kuin olen jo monessa postauksessa sanonut, rakastan avomiestäni suunnattoman paljon! Olemme seurustelleet reilut neljä vuotta, ja asuneet yhdessä vähän päälle vuoden verran. Arki on siis meidän kesken tullut jo tutuksi. Yhteen muuttaminen oli elämäni suurin ja myös parhain päätös, mitä olen tehnyt. Jos halut tietää lisää meistä, niin vastaan mielelläni kommenteissa!
1. Rakkaus antaa luvan olla oma itsensä. Henkilölle, ketä oikeasti rakastat, voit paljastaa kaiken itsestäsi. Jopa sellaiset asiat, joita muut eivät sinusta tiedä. 

2. Rakkaus on sitä, että kaikkien maailman ihmisten keskeltä, löydät aina yhä uudelleen kumppanisi. Kaikista eniten sinua kiinnostaa, mitä kumppanisi tekee tai mitä hänelle kuuluu. 
3. Rakkaus on sitä, kun rakastat toista niin paljon, että sinua jopa pelottaa. Pelkäät, että kumppanillesi sattuu jotain, tai että välillänne tapahtuu jotain ikävää. Pelkäät yleisestikin olla erossa pitkiä aikoja.

4. Rakkaus avaa silmät maailmalle. Tulet avoimemmaksi kaikelle uudelle. Hyväksyt kumppanisi mielipiteet ja ajatukset. Samalla saat myös hyväksyntää takaisin.
5. Rakkaus on myös sitä, että haluat kumppanisi pysyvän elämässäsi ikuisesti. Haluat, että teillä on yhteinen tulevaisuus. Teette suunnitelmia siitä, mitä tapahtuu tietyn ajan jälkeen. 

6. Rakkaus on tunne, jota ei voi selittää. Kun koet rakkauden ensimmäisen kerran, ymmärrät mitä se tarkoittaa. Rakkaus on jokin aivan uudenlainen tunne!
7. Rakkaus on sitä, että haluat tehdä kaikkesi, jotta toisella on hyvä olla. Pyrit aina parhaimpaan tulokseen. Et halua loukata kumppaniasi millään tavalla.

8. Rakkaus on tunne, jonka jaat henkilön kanssa, kenen luona tunnet olevasi aina kotona. Olosi on hyväksytty ja myös rakastettu. Rakkaus kestää isot ja pienet alamäet. Rakkaus pääsee yli kaikesta.

''Rakkaus on tunne, joka peittoaa kaiken muun.''

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt

You Might Also Like

5 Comments

 1. Tosi kiva postaus, sun blogin ulkoasukin on aivan ihana :) olisi kiva jos laittaisit enemmän itse ottamiasi kuvia niin pääsisi ehkä enemmän sun elämään kiinni ja blogista tulisi ehkä vähän enemmän sun näköseks. Ainakin näin lukijan silmään omat kuvat ovat kivempaa katseltavaa kuin se, että suurinosa kuvista on ladattu weheartit:stä :) Hyvää syksyn jatkoa sulle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinulle! Ihana kuulla lukijoiden kommentteja miten voin parantaa blogiani. Yritän panostaa enemmän itse otettuihin kuviin. :-)

   Poista
 2. Ihanan erilainen postaus. Sytyin kyllä ja kovasti! Aivan ihana ulkoasukin sinulla <3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja ihanaa pohdintaa<3

  VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!