Spread good & bloom!

torstaina, syyskuuta 15, 2016


Viimekertaisissa postauksissa minulta on pyydetty itse ottamia kuvia, jotta pääsisitte paremmin mukaan elämääni. No, tässä postauksessa nyt kaikki ovat itse otettuja kuvia! Osa kuvista on todella vanhoja ja osa tänään otettuja. Kuitenkin, nämä kuvat ovat nyt samalla esimakua uudesta Instagram tilistäni! 

Moni varmaan muistaa, kun tein lähiaikoina postauksen vinkeistä, kuinka saada lisää Instagram seuraajia. (Kyseisen postauksen voi katsoa tästä!) Postauksessa kerron, kuinka rakastan valkoista, ja siksi pidän Instagram tilini vaaleana. Nyt halusin itselleni jotain vaihtelua, joten vastapainoksi tein uuden tilin, panostaen tummempiin kuviin. (Valkoinen Instagram tili: @janikaemiliaaa ja musta Instagram tili: @janikasiren

Asiasta toiseen. Mitään ihmeempiä ei itselleni ole lähiaikoina tapahtunut. Koulun suhteen minulla on älyttömästi kaikkea. Tähän muutamaan viikkoon mahtuu kolme välikoetta, kuusi esseetä ja vielä englanninkielisen puheen kuvaaminen videon muodossa. Nyt ymmärrän, kun ihmiset ovat sanoneet lukion toisen vuoden olevan kaikkein raskain. Toivottavasti tämä vauhti ei ihan jatku koko vuotta. Onneksi motivaatio on kuitenkin tällä hetkellä kohdillaan, ja toivon mukaan pysyykin.

Nyt kaipaisin myös postaus ehdotuksia. Jos teillä on mielessä mitään, mitä haluaisitte minulta nähdä, niin olkaa hyvät ja kirjoittakaa ehdotuksenne kommentteihin. Otan niitä ilomielin vastaan! Toivottavasti teilläkin on motivaatio kohdillaan alkaneen lukuvuoden suhteen.

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!