The Walking Dead

keskiviikkona, syyskuuta 28, 2016


The Walking Dead, minun ehdoton suosikki! Ensimmäisen jakson näin vuonna 2012, kun avomieheni mainitsi minulle kyseisestä sarjasta. Hurahdin siihen heti, ihan täysin. Vuosi myöhemmin, omistin jo kaikki silloin vasta tulleet neljä tuotantokautta. En omista kuin muutamia leffoja, ja tämä onkin ainoa sarja, mitä minulta kotona löytyy. Viidennen tuotantokauden sain syntymäpäivälahjaksi avomieheltäni viime vuonna. Varmaan arvaattekin, sain myös tämän lahjaksi avomieheltäni, nyt tänä vuonna. Minulla oli syntymäpäivät edellispäivänä, tein syntymäpäivästäni myös postauksen!

Vielä en ole kerennyt tätä kuudetta tuotantokautta näkemään. Koeviikko häämöttää, joten aikaa ei oikeastaan ole sen katsomiseen. En myöskään tykkää katsoa kyseistä sarjaa televisiosta, joten olen vuoden odottanut tätä hetkeä, jotta tämä tuotantokausi tulisi myyntiin, ja saisin vihdoin nähdä tämän. Tosiaan seitsemäs tuotantokausi alkaa nyt tämän vuoden lopulla, mutta itse ajattelin jälleen odottaa vuoden verran, jotta voin kaupasta ostaa koko tuotantokauden.

Olen niin innoissani kyseisestä sarjasta. En koskaan ole fanittanut mitään laulajaa, näyttelijää tai sarjaa jne. Mutta tämä on todellakin vienyt minut mukanani!

Pidättekö tekin The Walking dead sarjasta? Oletko itse katsonut kyseistä sarjaa? 

You Might Also Like

3 Comments

  1. Sulla on tosi pirteän näköinen blogi! Itse en ole kattonut koskaan kokonaista jaksoa The walking deadista :D

    VastaaPoista
  2. Täällä yks Walking Dead-fani!! :D

    https://matildanieminenmusic.blogspot.fi

    VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!