Vanhojentanssit 2K17

keskiviikkona, syyskuuta 07, 2016


Vuonna 2012 värjäsin hiukseni ensimmäisen kerran tummaksi. Pidin kauan hiuksiani punaruskeina, niinkuin noista kuvissa näkee. Nyt tein sen päätöksen, mitä haluan tehdä hiuksilleni ja värjäsin ne viikonloppuna. Hiuksiini laitettiin lisää vaaleita raitoja. Osa raidoista on harmaita ja osa kaipaa viellä vähän värjäystä. En halunnut kaikista raidoista saman värisiä. En ole viellä osannut tottua näihin ja ajatukset muutenkin itsestäni ovat tällähetkellä ristiriitaisia. 

Olen myös ostanut itselleni vanhojentanssimekon. En saanut juuri sellaista unelma mekkoa, mitä olisin halunnut ja kuvittelin pitkään ostavani. Yritän totutella siihen mitä minulla nyt on. Todellisuudessa kaikki kuitenkin näyttävät mekoissaan upeille! Ideana on kuitenkin pitää hauskaa ja luoda upeita lukio muistoja. Muuta ei tarvita kuin hehkuvaa itsevarmuutta! 

Olen jo kovaan tahtiin miettinyt miten meikkaan itseni tai miten laitan hiukseni. Meikkaanko itse vai joku muu? Laitanko kynnet, ripset tai rusketuksen? Mitä kaikkea sitä pitääkään muistaa hoitaa ennen vanhoja. Onneksi kampaaja on jo varattuna, joten yksi stressin aihe vähemmän. Vielä pitäisi hommata kengät, turkistakki, vannehame ja muut asusteet sekä korut. 

Onko teillä seuraavissa tansseissa tanssivilla jo mekko valmiina? Jos olet jo tanssinut wanhat, niin millaisia muistoja tapahtuma on jättänyt?

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden suosikki

Tykkää Facebookissa!