ARVONTA Four Reasons -Black Edition

lauantaina, marraskuuta 19, 2016

Nyt sinulla on häikäisevän upea mahdollisuus voittaa juuri sinun hiuksillesi sopiva Four Reasons -Black Edition tuotepaketti! Kyllä, juuri sinun hiuksillesi! Voittajat saavat valita itselleen haluamansa tuotteen / tuotteet. Tämä arvonta on tehty yhteistyössä Four Reasonsin kanssa! Jakoon on laitettu 8 upeaa -Black Edition sarjan tuotetta, joiden jokaisen tuotteen arvo on 14.90€. Yhteishintaan nämä kaikki tuotteet ovat 119.20€ ja ne kaikki voivat olla sinun!Olen arpomassa kolme huikeaa tuotepakettia! Ensimmäiseen pakettiin kuuluu neljä voittajan oman maun mukaan valittua tuotetta. Toisen paketin voittaja saa kaksi tuotetta. Kolmannen paketin voittaja yhden Four Reasons -Black Edition sarjan tuotteen. Hyvällä tuurilla, jopa toisen ja kolmannen paketin voittajat saavat haluamansa tuotteen / tuotteet! Seuraavaksi kerron lyhyesti näistä tuotteista, joita olen arpomassa blogissani. Kaikki nämä tuotteet sopivat niin naisille kuin miehillekin.
Ensimmäinen tuote on Four Reasons -Black Edition sarjan kuivavaahto, Fiber Mousse. Fiber Mousse on luotu hentojen hiusten parhaaksi ystäväksi. Sen tehtävänä on antaa hiuksille joustavaa tukea, jäntevyyttä ja runsautta. Tämä tuote sopii erityisen hyvin tuuheutta ja runsautta kaipaaville hennoille hiuksille. Tämä tuote tukee hiuksia ja jättää hiukset luonnollisen liikkuviksi ja joustaviksi. Itse olen rakastunut tähän tuotteeseen, sillä omat hiukseni ovat todella hennot ja kaipaavat ehdottomasti rinnalleen Fiber Moussen antamaa volyymia. Samalla kun tämä tuote antaa tuuheutta hiusten tyvestä latvaan asti, se ei kuitenkaan tee hiuksista tahmean tuntuisia.

Seuraava tuote joka lähtee jollekin onnekkaalle, on föönaussuihke, Foamy Blow Booster. Foamy Blow Booster lisää tuuheutta ja ilmavuutta juuri oikeaan kohtaan. Jos et tarvitse lisää volyymia hiukselle tyvestä latvaan asti, vaan esimerkiksi ainostaan nostattamaan tyveä, tämä tuote on juuri oikea sinulle! Foamy Blow Booster sopii kampauksia rakastaville ihmisille, jotka haluavat kampauksiensa siluettiin juuri oikeanlaista muhkeutta. Voidaan suihkuttaa täsmällisesti haluttuun kohtaan tai esimerkiksi käyttää yksityiskohtien muotoilemiseen.
Kolmantena tuotteena meillä on jokaisen tarvitsema korjaava hiusvoide, Beauty Primer. Tämä tuote on rakennepaikkaava, sekä samalla kosteuttava ja siloittava. Beauty Primer ei latista hiuksia, eikä jätä niitä tahmean tuntuisiksi vaan hoitaa niitä tehokkaasti! Sopii erityisen hyvin korjaamaan käsiteltyjä hiuksia ja valmistelee hiukset muiden muotoilutuotteiden käyttöä varten. Jos hiuksesi ovat kärsineet jatkuvasta hiustenvärjäyksestä ja muotoilutuotteiden käytöstä, suosittelen tätä tuotetta sinulle. Kaiken lisäksi, tämä tuote tuoksuu aivan käsittämättömän hyvälle!

Neljäntenä tuotteena on vaaleahiuksisien paras ystävä, hopeanhohtoinen hiuspuuteri eli kuivashamppoo, Visible Silver Dry Shampoo. Tämä tuote kuuluu itselläni päivittäisiin hiustuotteisiin! Itselläni on tummat hiukset, mutta minulla on platinanvaaleita raitoja, jotka eivät selviäisi päivääkään ilman tätä tuotetta. Visible Silver Dry Shampoo sopii erityisen hyvin vaaleille ja harmaille hiuksille, häivyttämään tyvikasvua ja poistamaan rasvaisuutta. Tämä tuote tekee hiuksista raikkaat ja ryhdikkäät, sekä poistaa lämpöisyyttä taittavia sävyjä vaaleista hiuksista. 
Viidentenä Four Reasons -Black Edition sarjan tuotteena meillä on viimeistely suihke, Finishing Spray. Tämä tuote viimeistelee kampauksen kuin kampauksen, antaen sille jämäkkää pitoa ja häikäisevää kiiltoa! Tämä tuote sopii aivan kaikille ja kaikkiin hiustyyleihin sekä kampauksiin. Tykkäsit sitten jämäkästä pidosta tai kevyestä tuesta, Finishing Spray antaa sinun päättää kumpaa haluat! Tuotetta voi laittaa vähän, jolloin se antaa kiiltoa ja kevyttä tukea, tai useampia kerroksia vahvempaa ja pysyvämpää tukea, sekä runsasta kiiltoa varten. Tämä tuote on hyvä ottaa mukaan reissulle, sillä tällä voi korjata kampauksia tai luoda nopeasti kokonaan uuden hiustyylin! 

Kuudentena tuotteena arvonnassa mukana on ylellinen helmiäissuihke, Shimmering Spray. Tämä tuote on luotu antamaan ylellisen ja juhlavan viimeistelyn niin arki- kuin juhlakampauksiin! Shimmering Spray antaa hiuksillesi helmiäisen hohtoa ja kiiltoa. Tämä tukee kevyesti ja luonnollisesti hiuksiasi. Sopii erityisesti ihmisille, jotka pitävät luonnollisen tuntuisista hiuksista. Viimeistelee kampauksen kuin kampauksen kevyellä tuella ja uskomattomalla helmiäishohdolla. 
Seitsemäntenä tuotteena on muotoiltavuutta ja tukea antava hiusten viimeistelyvoide, Texturizing Cream. Kaipaatko hiuksiisi luonnollista kiiltoa tai lisää kontrollia ja hiusten muotoiltavuutta, tämä tuote on silloin kuin tehty sinulle! Tämä tuote antaa pehmeän lopputuloksen samalla kun se korostaa hiusten omaa rakennetta. Lopputulos on luonnollinen, mutta kestävä! Tätä tuotetta voit laittaa kuiviin hiuksiin, ja muotoilla haluamallasi tavalla. 

Viimeisenä tuotteena meillä on rohkeutta antava muotoiluvaha, Toffee Wax. Tästä voimakkaampaa tukea et voi hiuksillesi saada! Jos hiuksesi on vaikeasti käsiteltävät eivätkä hiuksesi esimerkiksi pysy suorina suoristamisen jälkeen, suosittelen kokeilemaan tätä tuotetta! Toffee Wax antaa voimakkaan pidon, kuitenkin jättämättä hiuksia tahmeiksi tai jäykiksi. Kaiken lisäksi, tämä tuote on erittäin riittoisa, helposti levitettävissä ja peseytyy pois, voimakkaasta pidosta huolimatta, erittäin helposti!Arvonta päättyy sunnuntaina 11.12, klo. 23.00!

Jos mahdollisesti voitat ja haluat vaikuttaa saamaasi tuotepaketin sisältöön, muista lisää kommenttiin neljä haluamaasi tuotetta. Ilman tätä, valitsen itse sinun tuotepakettisi sisällön! Otan voittajiin henkilökohtaisesti yhteyttä sähköpostitse arvonnan päätyttyä. Pahoittelen, mutta tuotteiden postitus onnistuu ainoastaan Suomen sisällä!

Tämä arvonta toimii samalla tavalla, kuin monet muutkin blogeissa pidetyt arvonnat. Sinulla on siis myös mahdollisuus kerätä itsellesi viisi ylimääräistä arpaa, joiden avulla voit nostaa mahdollisuuttasi voittaa. Ilmoita kommenteissa kuinka monella arvalla olet mukana. Näiden ohjeiden avulla pääset mukaan arvontaan:
 1. Kaikkien kolmen tuotepaketin arvontaan osallistut kommentoimalla tähän postaukseen oman toimivan sähköpostiosoitteesi.
 2. Ensimmäisen arvan saat ollessasi blogini lukija. (Lukijaksi voit liittyä TÄSTÄ!+1 arpa!
 3. Seuramalla minua Instagramissa nimimerkillä @janikaemiliaaa +1 arpa!
 4. Voit myös saada kolme arpaa lisää jakamalla tätä postausta. Voit jakaa tämän postauksen linkittämällä tämän Instagramiisi, Facebookiisi tai blogiisi. (Sinun tulee lisätä kommentteihin mahdollisesti: Instagram -käyttäjänimi, mihin olet tämän postauksen linkittänyt, tai linkki Facebook sivuun / blogi kirjoitukseen, jossa tämän postauksen olet jakanut.) +1 arpa / yksi jako, yhteensä mahdollisesti +3 arpaa!Jos tähän kilpailuun osallistuu yli 50 henkilöä, laitan vielä yhden tuotteen jakoon neljännelle voittajalle. Kiitos kaikille osallistumisesta ja onnea arvontaan!You Might Also Like

20 Comments

 1. Kahdella arvalla mukana!

  wilmayh@icloud.com

  VastaaPoista
 2. Lempparini tässä järjestyksessä: Beauty Primer, Shimmering Spray, Visible Silver Dry Shampoo, Texturizing Cream
  Mukana Blogger-lukijana.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. Kolmella arvalla mukana😍 Elina.Hautala@sedu.fi

  VastaaPoista
 4. Olen mukana yhdellä arvalla!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kahdella arvalla mukaan =). Ja jos arpaonni suosii, jätän sinulle vapaat kädet valita tuotteet =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana yhdellä arvalla :) Valintani: Toffee Wax, Maui Beach, Fiber Mousse ja Texturizing Cream.
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Yksi arpa :) Saat valita tuotteet puolestani, mikäli voitan ;)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Lukijana mukana arvonnassa! En osaa valita tuotteita, joten saat yllättää minut! :D
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana! Valintani: fiber mousse,beauty primer,shimmering spray, visible dry silver shampoo :)

  sporkamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. saarinenalma@gmail.com 2 arpaa murbbeli :) valkkaa sä tuotteet

  VastaaPoista
 11. Kaksi arpaa :)
  ahmadizino@outlook.com

  VastaaPoista
 12. Kahdella arvalla, en osannut päättää tuotteita joten jos onni käy niin päätä itse :-)

  elli_itaniemi@wippies.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan sähköpostiosoiteen,
   elli_itaniemi@wippies.com

   Poista
 13. Kahdella arvalla mukana :)

  anniina.lallukka@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Jos arpaonni suosii saat päättää tuotteet itse :)
  Ronjaa.huhtaalaa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Jos satun voittamaan,saat valita tuotteet itse :)
  saralamminen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. saara99@windowslive.com
  saat päättää mulle tuotteet :-)!

  VastaaPoista
 17. Kahdella arvalla mukana, tuotteet saat valita itse :)

  anna-ylitalo@hotmail.fi

  VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!