Hello, cold days

maanantaina, marraskuuta 07, 2016


Joulu ei ole mitenkään erityisen tärkeä, tai rakas asia minulle. Minulla on jouluista suurimmaksi osin vain huonoja muistoja. Enkä yleisestikään sitä haluaisi juhlia mitenkään erityisemmin. Viime jouluna kerroinkin, miten minulla oli elämäni paras jouluaatto, sillä sain vain rauhassa olla kotona! Sen takia, en mielelläni myöskään halua kotiini mitään punaista teemaa tai esimerkiksi tonttuja sinne sun tänne, varsinkaan mitään ihmeen joulukuusta! Tämä on luultavasti jonkinlainen ''trauma'' lapsuus ajoiltani. Kuitenkin, haluan jotain muistuttamaan tulevasta joulunajasta.

Noissa kuvissa on nyt hieman esimerkkiä, millaiselta asuntomme näyttää joulun tienoilla. Eli kultaista ja valkoista. Niillä me pärjätään! Jouluvalot ovat kuitenkin aivan ihania, ja niitä me asettelemme muutamiin paikkoihin koristeiksi, kuten tuohon kirjahyllyn päälle. On meillä myös punaisia tuoksukynttilöitä, joita poltamme iltaisin. Ja niin, onhan meillä yksi ''todella'' iso tonttu. Tosin sekin saatu isältäni lahjaksi, joten sitä on pakko pitää esillä. Onhan se kuitenkin myös ihan suloinen!

Onko teillä jotain tiettyjä juttuja, joita laitatte esille joulun tienoilla? Entä mikä on teidän mielestänne parasta talvessa?

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!