Dress Lily

lauantaina, joulukuuta 10, 2016

Tänään esittelyssä on muutama paita, joita olen saanut DressLily.com nimisestä verkkokaupasta. Minua pyydettiin kertomaan teille kyseisen sivun antamasta yleisvaikutelmasta sekä näistä tuotteista, joita minulle lähetettiin. En ole aikaisemmin koskaan esitellyt mitään tuotteita blogissani tai edes tehnyt yhteistöitä, joten toivottavasti onnistun ja saatte jotain itsellenne tästä postauksesta!


Nämä tuotteet ovat kuin yö ja päivä toisilleen! Tämä ensimmäinen esittelyssä oleva tuote, on valkoinen pitkähihainen paita, jossa on koristeena selässä tuollainen niin sanottu nyöritys. Kangas on oikein mukavan tuntuinen päällä ja hyvän laatuinen. Vaikka tämä tuote onkin one size tuote, silti uskon että se on hyvä SX-L kokoisille. Selässä olevasta nyörityksestä huomaa, ettei tämä vaate ole kalleimmasta päästä, sillä itselleni se ei ainakaan istu niin hyvin kuin olisin toivonut. Tällä tuotteella ei myöskään ollut yhtään annettuja arvosteluja, joten otin tietoisen riskin valitsiessani tätä paitaa.

Monia varmasti myös kiinnostaa, millaista palvelua itse Dress Lily ja sen asiakaspalvelu tarjoaa! Itselleni jäi ainakin todella hyvä mieli erittäin kohteliaasta ja ystävällisestä palvelusta, jota itse sain. En osaa sivuston luotettavuudesta itse kertoa mitään, sillä kerroin minuun yhteyttä ottaneelle henkilölle osoitteeni ja tuotteet tulivat sitten lähimpään postiin. Palautus on mahdollista ja sen pitäisi olla ihan yksinkertaista. Rahojen palautuksessa saattaa kyllä kestää jonkin aikaa. En siis itse ole tilannut tai maksanut tuotteita kyseisellä sivustolla, enkä myöskään tehnyt palautusta. Tulleja ei tietääkseni Dress Lilyn sivustolta tule, kun tilaat tuotteita Suomeen. 


Tämä upea musta pitkähihainen paita kauniilla valkoisella pitsikoristuksella, oli minulle suuri yllätys! Kangas on aivan upean tuntuinen ja pitsi myös hyvän laatuinen. Katsoin tuotteen koon koko-oppaan mukaan valiten suuremman koon, kun mittani olivat kahden koon välillä. Tämä paita istuu erittäin hyvin päälleni, joten suosittelen tutkimaan sivuston koko-oppaita tilatessasi. Kyseinen tuote on täysin samanlainen kuin mitä minulle verkkosivulla luvattiinkin. Tällä tuotteella oli myös muutamia arvosteluja ja se oli saanut lähes täydet viisi tähteä, joten odotukset olivat myös korkealla. Tilatessasi joitain tuotteita Dress Lily sivustolta, tai mistä tahansa ulkomaalaisesta verkkokaupasta, kannattaa ehdottomasti tutustua tuotteiden arvosteluihin! Niistä on suurestikin apua.

Kyseisen sivun hinnat lähes kaikissa tuotteissa ovat todella halpoja verrattuna meidän normaalihintaisiin tuotteisiin Suomessa. Hinta-laatusuhteeltaan nämä molemmat tuotteet ovat todella hyviä, mutta jos etsit vaatteita johonkin tärkeään tapahtumaan, niin en suosittele silloin tilaamaan täältä, varsinkaan jos aika on kortilla. Ulkomaankauppojen tuonnissa saattaa kestää yllättävänkin pitkiä aikoja. Minulle sanottiin, että tuotteet tulevat 10 arkipäivän sisällä, mutta itse odotin niitä 17 arkipäivää. Kannattaa siis olla valmis odottamaan pidempään, kuin mitä sivulla sanotaan.Toivottavasti piditte vähän tälläisestä erilaisesta postauksesta! Kiitos suuresti eräälle rakkaalle ystävälleni, joka kuvasi nämä kuvat. Ja samoin suuri kiitos Dress Lily -sivustolle tästä mahdollisuudesta esitellä muutamia heidän tuotteistaan. Muistakaa myös käydä osallistumassa blogissani olevaan huikeaan arvontaan TÄÄLLÄ! Arvontaan pääset mukaan jättämällä sähköpostiosoitteen postauksen kommentteihin.

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden suosikki

Tykkää Facebookissa!