I'd spend all 9 lives with you +ARVONNAN VOITTAJAT

maanantaina, joulukuuta 12, 2016


Heippa! Olen aina silloin tällöin näyttänyt kuvia kissastani tai ainakin kertonut, että omistan sellaisen! Nyt päätin kerrankin kertoa hieman enemmän kissastani. Kyseessä on siis koiras puolinen kolli kissa nimeltään Poitsu. Sain Poitsun muistaakseni joskus ala-asteen ensimmäisillä vuosilla ja ikää sillä on lähemmäs 10vuotta. Poitsulla oli ''sisko'', mutta se lähti silloisesta asunnostamme omille teilleen, kun molemmat olivat vielä pentuja. Kukaan ei tiedä mitä sille silloin kävi.

Poitsu asuu nykyään siis isäni luona Salossa, mutta on joskus vierailulla meidän luonamme täällä Turussa. Niin kuin nyt tässä lähiviikkoina! Meidän perheellemme ei ole mitään merkitystä minkä rotuinen kissamme on. Olemme saaneet Poitsun pentuna perheestä, jotka halusivat sijoittaa pennut hyvään kotiin, emmekä ole saaneet selville sen rotua. Luultavimmin kyseessä on maatiaiskissa tai lyhytkarvainen Norjan metsäkissa. Sillä ei kuitenkaan ole meille mitään väliä.

Poitsu on aina ollut erittäin kiltti ja ystävällinen, sekä ihmisrakas kissa. Poitsu ei kuitenkaan viihdy kovinkaan pitkään kenenkään sylissä, mutta rapsutukset hänelle kelpaa aina! En edes muista, milloin Poitsu olisi minua purrut tai tahallisesti raapinut. Aivan ihana herra on kyllä. Onko teillä jotain lemmikkejä? Ja jos mieleesi tuli jotain kysyttävää, niin vastaan mielelläni! Ja nyt niihin arvonnan voittajiin. Ensimmäisen tuotepaketin voitti Jenni Laukkanen, toisen tuotepaketin voitti Ronja Huhtaalaa ja kolmannen paketin Eelipeeli. Suuret onnittelut arvonnan voittajille. Voittajiin on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!