Have a bad day

lauantaina, tammikuuta 21, 2017


Moikka! Tässä on kuvia mun SnapChatista vuoden vaihteesta, sekä vuoden 2017 ensimmäisiltä viikoilta. Minut löytää SnapChatista nimimerkillä janikaemilias. Nyt tämän uuden vuoden kunniaksi ajattelin kerätä teiltä ehdotuksia, mitä haluaisitte nähdä blogissani tämän tulevan vuoden aikana. Tämän postauksen alle voitte kommentoida mahdollisia postausehdotuksia.

Vanhojen tanssit ja myös YO-kirjoitukset lähestyvät kokoajan. Onneksi kuitenkin olen tehnyt kirjoituksia varten lukusuunnitelman ja myös onnistunut noudattamaan sitä niin kuin toivoinkin.  Voisin kirjoitusten jälkeen kertoa omista kokemuksistani ensimmäisten kirjoitusten suhteen, ja myös kertoa vinkkejä kirjoituksiin valmistumiseen. Molemmat kuitenkin stressaavat aivan älyttömästi ja samoin myös viikon päästä alkava koeviikko! Ja hei, jos teilläkin on koeviikko tulossa, niin olen jo aikaisemmin kirjoittanut vinkkejä lukiosta selviytymiseen. Toki nuo vinkit sopivat kaikille ja niitä pääset lukemaan tästä.

Onko sinulla kenties vanhojen tanssit tai YO-kirjoitukset tulossa? Miten tämä vuosi on muuten lähtenyt käyntiin? Ja onnea kaikille tuleville koeviikoille!
You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!