Uuden vuoden lupauksia

tiistaina, tammikuuta 03, 2017


Olen puhunut teille, että en pidä joulun vietosta tai joulusta edes ylin päätään, joten jätetään sen takia en myöskään ole tekemässä erillistä jouluaiheista postausta. Joulun vietin Salossa ensin avomieheni, äitini ja äitini sukulaisten kanssa. Söimme hurjasti ruokaa ja nautimme yhdessä olosta, sain lahjoja ja niin edelleen. Sen jälkeen menin isäni luokse, söin uudelleen ja sain lisää lahjoja. Samalla tavalla toimi tämäkin joulu kuin muutamat viimevuotiset. Ihan hyvin, verrattuna lapsena viettämiini jouluihin. Voin jokin kerta näyttää teille lahjat joita sain. Nyt kuitenkin siirrymme näihin uuden vuoden lupauksiin! 


Tänä vuonna en tehnyt itselleni mitään erityisiä uuden vuoden lupauksia. Lopetin niiden tekemisen viime uutena vuotena, kun tajusin että ne eivät ikinä toteutunee. Mikä parasta, minulla on kaikki mitä olen halunnut saavuttaa tai tavoittaa! Ymmärrän nyt, ettei elämästäni puutu mitään tällä hetkellä ja sen takia en myöskään keksinyt mitään minkä pohjalta tekisin uuden vuoden lupauksia. Tietenkin minullakin on asioita, joita haluan saada ja joihin liittyviä lupauksia olisin voinut tehdä, mutta ne eivät ole nyt päällimmäisenä mielessä uutta vuotta ajatellessa. 


Toiveita uudelle vuodelle on sitten taas erittäin paljon! Varsinkin tavoitteita... Odotan erittäin suurella sydämellä keväällä tulevia vanhojen tansseja, joihin sain juuri pari päivää sitten ostettua vannehameen ja turkistakin. Eli kaikki ''pakollinen'' tansseja ajatellen on nyt hankittu. Mekon olen ostanut jo viime kesänä. Samalla mietin tulevia YO-kirjoituksia, jotka alkavat minulla nyt keväällä. Minulla on suunnitelmissa kirjoittaa seitsemän ainetta, joten sen takia aloitan kirjoitukset jo nyt lukion toisella vuodella. Minusta jotenkin tuntuu etten ole tarpeeksi ''kypsä'' kirjoituksiin, jos niin voi sanoa. Odotan itseltäni todella paljon ja samalla pelkään, että petyn suorituksiini.


Ihan ensimmäisenä, kaipaisin suuresti apua YO-kirjoitusten suhteen, joten kaikki kirjoituksiin liittyvät vinkit tulevat tarpeen! Kertokaa millaisia uuden vuoden lupauksia teillä on. Hyvää alkanutta uutta vuotta 2017!

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!