Call it a plan

perjantaina, helmikuuta 10, 2017


Moikka! Viime viikolla oli siis koeviikko, joten kaikki aika meni kokeiden lukemiseen. Sen takia täällä on ollut hieman hiljaista kuluneiden päivien aikana. Nyt koeviikon ollessa takana, keskittyminen siirtyy jälleen lähestyviin YO-kirjoituksiin. Jännitys kasvaa päivä päivältä aina enemmän ja enemmän. Samoin jännittävät myös viikon päästä tulevat vanhojen tanssit. Kaikki on onneksi hommattu tansseja ajatellen, paitsi parilleni pitäisi vielä löytää jokin mekkooni sopiva kravatti ja myös hanskat. Onneksi ne eivät kuitenkaan ole niin pakollisia, joten suurimmaksi osin asiat ovat hanskassa. On niin ihanaa, että saimme asiat järjestettyä niin, että avomieheni voi tanssia kanssani. Sillä itse opiskelen Turussa lukiossa ja hän käy ammattikoulua Salossa. Tänään olivatkin viimeiset harjoitukset, mutta ensiviikolla on kuitenkin vielä kenraaliharjoitukset meidän tanssipaikalla.

Niin paljon ohjelmaa on luvassa tulevan viikon aikana että huhhuh.... Sen takia odotankin niin innolla viikon päästä alkavaa lomaa, sillä rentoutuminen olisi nyt kyllä kaikki mitä tällä hetkellä tarvitsen. Olen onneksi kuitenkin melko hyvin osannut ottaa rennosti näiden kaikkien asioiden kanssa, joita tässä lähiaikoina on ollut. Samaan aikaan, kun koulussa on kamalasti kaikkea ohjelmaa, niin niin niitä löytyy myös kotoakin. Stressiä esimerkiksi lisää vielä meillä alkava putkiremontti, jota varten pitäisi vessan ja keittiön kaapit tyhjentää viikonlopun aikana. Oikein ihanaa näin näiden kaikkien muidenkin stressiä lisäävien asioiden rinnalla. 

Onko teistä joku tanssimassa vanhojen tanssit nyt vuonna 2017? Entä millaisia kokemuksia teillä on ollut vanhojen tansseista, jos sellaiset olette jo tanssineet?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Vanhojen tanssit muistaa kyllä ikuisesti. Erityisesti se päivä kokonaisuudessaan, kun menimme kaupungille syömään ystävieni kanssa. Kaikki tuntemattomat ihmiset kehuivat meitä ja katselivat hymyillen. Nauti siitä päivästä! Pitkään aikaan sen jälkeen ei tunne oloa ainakaan yhtä kauniiksi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti minullekin jää noin ihania muistoja tulevista vanhojen tansseista! <3

      Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!