Jotain ennennäkemätöntä

keskiviikkona, helmikuuta 15, 2017Suurin osa näistä kuvista on otettu kuluneen vuoden aikana. Mutta tuo ensimmäinen kuva minusta on otettu vuonna 2015 kun olin 15-vuotias. Näytän jotenkin niin vanhalle kyseisessä kuvassa että oikein hämmennyin kun löysin sen koneeni kätköistä! Tyhjensin tänään koneeni kuvakansioita oikein huolella pitkästä aikaa ja löysin nämä kuvat, jotka eivät aikaisemmin ole mielestäni olleet blogissani. Itse en henkilökohtaisesti oikein pidä mustavalkoisista kuvista, mutta päätin kerrankin testata miltä ne näyttävät! Vaihtelu kuitenkin virkistää. 

Tänään saimme muutamien aineiden numerot viime jaksosta ja sain kahdesta terveystiedon kursseista molemmista kympit! Voisiko ylpeämpi ollakaan. Noiden ansiosta, minulla on positiivisempi suhtautuminen terveystiedon YO-kirjoituksiin, sillä uskon että minulla on hyvät mahdollisuudet siihen tulokseen jonka halua. Samaan aikaan kuitenkin pelkään, että luotan itseeni liikaa. Onko se mahdollista? Sitä en tiedä. 

Olen aikaisemminkin myös puhunut siitä, kuinka matematiikka on yksi lempiaineistani koulussa ja haluan myös olla siinä hyvä ja niin yleisesti olenkin. Nyt kuitenkin matematiikka on ruvennut sen verran vaikeaksi, ettei se onnistu ihan vain läksyjä tekemällä, vaan sitä pitää tunteella opiskella... Toivottavasti saisin kuitenkin jostain motivaatiota opiskella sitäkin ainetta paremmin, jotta suoriutuisin siitä niin kuin haluan.

Mitä mieltä olette näistä mustavalkoisista kuvista? Hyvää vai huonoa vaihtelua? 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!