Päivittäiset hiustenhoitotuotteet - Brown

torstaina, helmikuuta 23, 2017


Luvassa on nyt päivittäisten hiustenhoitotuotteideni toinen osa, jossa perehdytään tällä kertaa tummien hiusten hoitoon. Ensimmäisessä osassa puhuin siitä, miten hoidan hopeita raitojani ja sen postauksen voitte lukea täältä! Tässä postauksessa esittelen teille kuvissa näkyviä tuotteita ja kerron miten ne liittyvät päivittäiseen hiustenhoitooni. Mukaan mahtuu jälleen myös muutamia vinkkejä hiusten hoiton suhteen. Toivottavasti saatte jotain irti tästä postauksesta! Ja jos teitä jää mietityttämään joku asia, niin olen ilomielin valmis vastaamaan teidän kysymyksiinne. 

Ensimmäisenä tuotteena esittelen teille erittäin tehokkaan Cutrin - Repair Ism Conditioner, eli hauraille ja käsitellyille hiuksille tarkoitetun hoitoaineen. Tämä Cutrinin hoitoaine on niin tehokas, että en voi käyttää tätä edes viikoittain. Omat hiukseni on erittäin ohuet ja hennot, joten tämä tuote lätistää hiuksiani todella paljon, mutta tekee hiuksistani kuitenkin huomattavasti pehmeämmät! Tämä hoitoaine tuoksuu myös erittäin hyvälle, joka onkin suuri plussa, jonka takia halusin tämän tuotteen teille esitellä. Cutrinin tuotteet eivät ole minulle niin tuttuja, kuin blogissani jo moneen kertaan kehumani Four Reasonsin tuotteen, mutta tämän tuotteen jälkeen olisin erittäin kiinnostunut kokeilemaan muitakin Cutrinin tuotteita. Käytän tätä hoitoainetta tummiin hiuksiini aina niinä hemmottelukertoina, joista kerroin ensimmäisessä postauksessa.

Seuraavana halusin esitellä teille myös toisen hoitoaineen, joka on hiuksiin jätettävä, ihmeitä tekevä Four Reasons, Black Edition - Beauty Primer. Tämä tuote on jotain, jota ei voi kehua tarpeeksi. Tämä tuote on tarkoitettu rakennepaikkaamaan, hoitamaan sekä kosteuttamaan hiuksia. Ja näiden lisäksi, tämä tuote antaa rakennetta ja kiiltoa hiuksille. Eikä siinä kaikki! Tämä tuote ei latista hiuksia ja kaiken lisäksi tämä tuoksuu aivan taivaallisen hyvälle?! Tämä tuote on sellainen pieni tehopakkaus, jota kaikki tarvitsevat elämäänsä. Isot peukut tälle tuotteelle. 

Sitten tämä viimeinen tuote on jo viimeisen viiden vuoden aikana ollut ehdoton suosikkini, jota ilman en voi olla. Kyseessä on siis Four Reasonsin - Brown Hair Powder, eli tummille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo. Tästä tuotteesta minun ei varmaankaan edes tarvitse sanoa mitään, sillä tästä olen puhunut jo niin moneen kertaan, että en edes pysy enää laskuissa mukana. En edes pysty sanoin kuvailemaan kuinka upea tämä tuote onkaan... Tämä on pelastanut ruskeat hiukseni moneen otteeseen antamalla tukea sekä viemällä rasvaisuutta pois. Rakastan!

VINKKI! Joskus kun haluan hemmotella hiuksiani oikein huolella, lisään tummiin hiuksiini latvoihin Cutrinin hoitoainetta ja sen jälkeen Beauty Primeriä tyveen. Annan näiden tuotteiden vaikuttaa yön yli, jos aikaa on, ja pesen vasta aamulla pois. Vaikka tuo Beauty Primer ei ole tarkoitettu pois pestäväksi, se silti tekee suuren työn yön aikana. Tuo tuote antaa myös hieman erilaisen lopputuloksen, kun jos sen lisäisi vasta pesun jälkeen. Kannattaa siis testailla eri tuotteita niin, että esimerkiksi hiuksiin jätettävät tuotteet peseekin pois ja päin vastoin. Voit yllättyä miten erilainen vaikutus niillä onkaan niinpäin. 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa