Päivittäiset hiustenhoitotuotteet - Shine

lauantaina, helmikuuta 25, 2017


Nyt pääsemme käsiksi päivittäisten hiustenhoitotuotteideni kolmanteen ja viimeiseen osaan! Ensimmäisen osan, jossa käsiteltiin hopeiden hiusten hiustenhoitotuotteita, voit katsoa tästä ja toisen osan, jossa käsiteltiin tummien hiusten hiustenhoitotuotteita voit katsoa tästä. Nyt kuitenkin tässä postauksessa perehdytään tuotteisiin, joilla kuka tahansa saa häikäisevän upeaa kiiltoa ja hohtoa omille hiuksilleen! Esittelen teille nämä kaksi tuotetta, jotka ovat olleet ehdottomia lemppareita niinä päivinä, kun hiukseni kaipaavat kiiltoa tai upeaa hohtoa. Kommentteihin voi jälleen laittaa mieleen tulleita kysymyksiä.

Ensimmäisenä haluan hehkuttaa tätä päivittäin omassa käytössäni olevaa Four Reasons, Black Edition - Shimmering Spray, eli helmiäissuihke. Itse en henkilökohtaisesti vieläkään oikein pidä kiiltoa antavista hiustuotteista, mutta tämä tuote ei annakaan kiiltoa, vaan upean helmiäishohdon. On vaikea selittää mitä eroa on helmiäishohdolla ja kiillolla, mutta tämän tuotteen kokeilemisen jälkeen ymmärrätte varmastikin mistä puhun! Samalla kun saat hiuksiini upean hohdon, saat myös kevyen pidon, sekä yleellisesti viimeistellyn lopputoksen.

Miettisin jonkin aikaa tämän toisen tuotteen esittelemistä, sillä en ole ihan niin vakuuttunut tämän tuotteen tehokkuuteen, kuin mitä tältä tuotteelta odotin. Kyseessä on siis Organic Shop - Express Shine Hair Mask. Voin kyllä kertoa, että tämä tuote tuoksuu älyttömän hyvällä, tekee hiuksista sanoinkuuvaamattoman pehmeä sekä antaa hurjasti kiiltoa. Tämän tuotteen käyttö on helppoa, eikä sen tarvitse antaa olla hiuksissa kuin muutaman minuutin ja silti tulos on todella hyvä. Yksi huonopuoli tässä tuotteessa kuitenkin on. Kerroin aikaisemmissa osissa kuinka hiukseni ovat todella ohuet ja hauraat, joten ne lätistyvät todella helposti. Tämä tuote on juuri sellainen, joka lätistää hiuksiani todella paljon. Muuten kyseessä on aivan ihana tuote!

VINKKI! Itselleni on jäänyt sellainen olo lähes kaikkien hiusmaskien käytön jälkeen, että ne joko lätistävät hiuksiani tai en ole saanut niistä luvattua lopputulosta. Tämän takia kaupasta ei kannata ostaa mitä tahansa hiusmaskia, vaan ensin kannattaa selvittää omien hiusten rakenne ja laatu, sekä miettiä mikä on hiuksillesi jokin ominainen piirre. Esimerkiksi ovatko hiuksesi kiharat vai suorat. Netistä löytyy myös paljon apua oman ''hiustyypin'' tunnistamisen suhteen. Näiden mukaan osaat kaupasta etsiä juuri sinun hiuksiisi sopivan hiusmaskin, joka toimii juuri haluamallasi tavalla! 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa