Päivittäiset hiustenhoitotuotteet - Silver

tiistaina, helmikuuta 21, 2017


Tänään ajattelin kertoa teille miten, sekä millaisilla tuotteilla, pidän huolta minun hopeista raidoista! Ensin minulla oli tarkoituksena kertoa tässä postauksessa yleisesti hiustenhoidostani, mutta päätin jakaa tämän postauksen kolmeen osaan, sillä asiaa kyllä riittää. Jos teille ilmenee jotain kysyttävää esimerkiksi tuotteiden hinnoista tai käytöstä, olen valmis vastaamaan teille. Tosiaan, minulla on tummanruskeat hiukset, johon halusin joskus puolisen vuotta sitten jotain vähän erilaista, joten päädyin lisäämään niihin harmaita raitoja. Tässä on yksi hyvä kuva siitä, miltä hiukseni siis näyttävät. Nyt kerron teille muutamia vinkkejä, joiden avulla ylläpidän harmaata väriäni! 

Hiusten hoito ei ole enää näiden harmaiden raitojen kanssa niin helppoa, kuin mitä se oli yksivärisillä hiuksilla. En esimerkiksi voi suoraa laittaa tummaa colormaskia vaikka tyven värjäämiseen, sillä silloin harmaat raitani kärsisivät siitä. Hiusten värjääminen vie siis suunnattomasti enemmän aikaa, kuin aikaisemmin. Olen silti täysin rakastunut näihin! Pidän tummista hiuksista, mutta myös vaaleista. Nyt minulla on melkeinpä mahdollisuus päättää, haluanko tänään esitellä vaaleita vai tummia hiuksia. Raitani on meinaan värjätty sillä tavalla, että jakauksen paikkaa vaihtamalla voin mahdollisesti piilottaa raidat lähes kokonaan, jos en niitä jokin päivä halua pitää esillä. 

Nyt kuitenkin näihin tuotteisiin joita näitte noissa kuvissa! Ensimmäisenä esittelen teille Four Reasonsin - Silver Shampoo. Tämän hopea shampoon tarkoitus on siis poistaa hiuksista keltaisuutta ja se sopii niin hopeille, kuin vaaleille hiuksille. Tuotteen voi antaa vaikuttaa muutamia minuutteja, mutta itse käytän tätä ihan vain normaalin shampoon tapaan. Käytän tätä tuotetta koko päähän ja ruskeeseen väriini se vaikuttaa myös erittäin kivasti, nimittäin vie punaisuutta pois. Tämä shamppoo on juuri ''se oikea'' hiuksilleni, sillä se ei vaalenna tummaa väriäni, mutta kuitenkin vaaleita raitoja. Juuri niin kuin haluankin?! 

Seuraavana minun jokapäiväisessä käytössäni on Four Reasonsin - Silver Mist. Tämä hopea suihke on niin ihan tuote, että voi apua sentään! Tällä hopea suihkeella on monta vaikutusta, samalla kun se taittaa keltaisuutta, se myös rakennepaikkaa hiuksia? Voiko parempaa pakettia olla vaaleiden hiuksien omistajalle. Tämä on yksi tuotteista, joka on mielestäni pakko omistaa, jos sinulla on vaaleat hiukset. Tämä toimii niin luonnon vaaleisiin kuin värjättyihin hiuksiin. 

Viimeisenä esittelen teille tuotteen, joka ei välttämättä ole niin tunnettu vielä. Kyseessä on siis Four Reasonsin - Silver Dry Shampoo, eli hopea kuivashampoo. Kyllä, kuulitte oikein! Väriä antavat kuivashampoot ovat aina olleet minun tuki ja turva jo pitkään, varsinkin tummien hiusten kanssa. Tämä hopea kuivashampoo antaa hiuksille välittömästi aivan täydellisen hopean hohdon. En tiedä mitä tekisin ilman tätä tuotetta. Samalla kun tämä tuote antaa upeaa hehkua hiuksille, se antaa myös pientä tukea ja ryhtiä, sekä estää hiusten rasvoittumista. Suosittelen ehdottomasti ostamaan tämän, jos hopeat hiukset ovat ne mitä haluat tai mitä sinulla jo on! 

VINKKI! Joskus kun minulla on hyvää aikaa tai haluan muuten vain hemmotella hiuksiani, niin levitän kuiviin hiuksiini raitojen kohdille tuota aikaisemmin mainitsemaani hopea shampoota ja suihkutan päälle vielä hopea suihketta. Annan näiden aineiden olla hiuksissani useamman tunnin tai mahdollisesti jopa yön yli. Sen sen jälkeen käyn suihkussa käyttäen jälleen hopea shampoota. Suihkun jälkeen suihkutan vielä lisää tuota hopea suihketta raitoihini. Sen jälkeen kun hiukseni ovat kuivuneet, laitan niihin hopea kuivashampoota. Tulokset ovat niin upeat!

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!