Organic Shop

tiistaina, maaliskuuta 28, 2017


Välillä pitää muistaa rentoutua, myös kiireen keskellä. Toisille rentoutuminen tarkoittaa kavereiden kanssa olemista tai reissuun lähtemistä. Joillekin rentoutuminen vaatii fyysistä toimintaa, esimerkiksi lenkille lähtemistä. Itselläni rentoutuminen vaatii lämmintä kahvia ja itsekseni oloa! Nämä tuotteet ovat juuri täydellinen paketti, minkä tarvitsen, kun halua yhden illan rentoutua ihan rauhassa. Näin kiireen keskellä ei oikein tuppaa jäädä aikaa itselleen, sillä mielessä pyörii vain kaikki asiat, jotka tulisi saada valmiiksi. Näin käy useasti itselleni, varsinkin koeviikkon aikana. Tämän takia, olen todennut hyväksi keinoksi jaksaa koeviikkojen stressiä siten, että hemmottelen itseäni oikein huolella aina enne koeviikkoa ja myös palkkioksi koeviikon jälkeen! 

Organic Shopin tuotteet eivät ole minulle aikaisemmin olleet tuttuja, enkä ole muistaakseni kuullutkaan kyseisestä merkistä, kun vasta ensimmäisen kerran joskus puolisen vuotta sitten. Kuitenkin nämä tuotteet osoittautuivat hinta-laatu suhteeltaan itselleni juuri hyviksi! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos mielessäsi on ollut joku tietty Organic Shopin tuotteista. Tämä huikea kolmikko koostuu piristävän appelsiinin tuoksuisesta vartalokuorinnasta, makeasta mansikan tuoksuisesta body moussesta sekä aivan upean viikunan tuoksuisesta hiusmaskista!

Muistakaa siis jättää kiireen keskellä aikaa myös itsellenne, vaikka se tuntuisikin ensimmäiseltä asialta, josta kiireen keskellä voisi tinkiä! Onnea lukiolaisten tuleville koeviikoille. 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa