Enemmän kuin yksi Instagram

sunnuntaina, huhtikuuta 23, 2017

Suurin osa niistä, jotka ovat löytäneet enemmän kuin yhden käyttämistäni Instagram tileistä, yleensä kysyy: ''Miksi yksi Instagram tili ei riitä?'' No, nyt te kaikki saatte vastauksen tähän kysymykseen. Minulla on siis tosiaan kolme Instagramia ja tässä postauksessa kerron teille hieman enemmän, että miksi en käytä vain yhtä tiliä. Toivottavasti viihdytte tämän postauksen parissa. Kuvia klikkaamalla pääsette tarkastelemaan Instagram tilejäni enemmän. Kommentteihin voi myös kertoa oman Instagram tilisi, jotta pääsen ihailemaan myös teidän tilejänne! 
Ensimmäisenä tilinä @janikasiren, joka on luotu blogini omaksi Instagram -sivuksi. Pääosin tämän sivun kuvat on otettu blogini postauksista ja yleensä siis ilmoitan tässä Instagramissa uusien postauksien tulosta. Blogini Instagramiin lisäilen kuitenkin myös muitakin kuvia ja väriteemaltaan kyseinen tili on enimmäkseen vaalean ja tumman sekoitusta, joten suurin osa kuvista sopii tilin teemaan ilman suurempia muokkaamisia tai asettelemista ja suunnittelemista. Saan siis päästettyä luovuuteni valloilleen postatessani tälle tilille joitain kuvia! Tämän tilin pitäminen on siis helppoa ja mukavaa, sekä samalla kyseinen tili toimii paikkana, jonka kautta minuun saa esimerkiksi blogiin liittyvien asioiden suhteen helposti yhteyttä. Tili toimii siis julkisena yritystilinä. 
Tämä toinen tili @janikaemiliaaa, on ensimmäinen Instagram tilini, jonka olen luonut varmaan joskus 5-vuotta sitten. Tosiaan vanhin kuva tällä tilillä on noin vuoden vanha, sillä silloin poistin kaikki tilini kuvat, ja halusin aloittaa puhtaalta pöydältä. Tämä tili on minulle kaikkein rakkain ja tämän sivun kuvien asetteleminen vaatii huomattavasti työtä ja kuvanmuokkaustaitoja, sillä väriteemana on tosiaan valkoinen. Valkoinen on osoittautunut erittäin vaikeaksi väriksi työskennellä, mutta olen melko tyytyväinen siihen, millaiseen lopputulokseen olen tämän tilin kanssa päässyt. Tämä tili toimii julkisena henkilökohtaisena tilinäni. Tämä tili on myös sellainen, jolla seuraan ystäviäni ja itseäni kiinnostavia henkilöitä.
Viimeinen näistä tileistä on myös kaikkein uusin! @juniquesiren tilin olen luonut itselleni sitä varten, että saan lisättyä tälle tilille kaikki tummemmat sekä värikkäämmät kuvat, jotka eivät sovi noihin kahteen muuhun, niin sanotusti hillitympiin Instagram tileihin. Olen täysin rakastunut siihen, miten tummatkin värit näyttävät erittäin kauniilta, vaikka vierastankin kaikkea tummaa. Sen takia, en ole halunnut muokata päätiliäni tummaksi, sillä se ei tunnu ollenkaan minun jutulta! Voisin siis sanoa, että tämän tilin avulla, pääsen mukavuusalueeni ulkopuolelle ja pystyn kokeilemaan kaikkea uutta. 
Sosiaalisesta mediasta on tullut itselleni tosi tärkeä paikka, niin kuin varmaan monelle muullekin. Vaikka voisi ajatella, että näin monen Instagram -tilin ylläpitäminen, samaan aikaan vielä blogin kirjoittaminen sekä muiden medioiden päivittäminen, kävisi kuin työstä. Niin ei kuitenkaan ole, päin vastoin! Itselleni näiden asioiden tekeminen on jokseenkin rentouttavaa. Rakastan ilmaista itseäni tällä tavalla ja näyttää muille mielestäni upeita kuvia, joita olen ottanut. Muistakaa myös tosiaan kommentoida tuonne alas teidän Instagram -tilejänne! 


You Might Also Like

14 Comments

 1. Aivam ihania tilejä kaikki! Itsellänikin on yhteensä neljä tiliä, joita ylläpidän : henkilökohtainen, koiran/ toisen blogin, priva tili kavereita varten ja yrityksemme tili! Henkilökohtainen tilini on @vilmakotro

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon Vilma. Huikeaa, että muillekin riittää innostusta päivittää montaa tiliä samaan aikaan! Mielestäni silloin saa aina niin sanotusti ''asiaan liittyvät'' kuvat julki, eikä kaikkea tarvitse yrittää saada yhteen tiliin sopivaksi. Henkilökohtainen Instagram tilisi on myös todella upea!

   Poista
 2. Mulla on perjaatteessa vain yksi tili, joka on @itsjassu. Päivitän sinne blogin kuvia sekä henkilökohtaisia kuvia.
  Tuon lisäksi mulla on kahden kaverin kanssa privatili ja yksityinen tili jossa kokeilen feediä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli aikaisemmin yksi tili, jossa kokeilin feediä, mutta sitten löysin ratkaisun kyseiseen ongelmaan. Nimittäin sovelluksen nimeltään UNUM! UNUM näyttää samanlaiselta, kuin Instagram. UNUM päivittää sivulleen Instagram tililläsi julkaisemasi kuvat, jolloin se näyttää samanlaiselta kuin Instagram tilisi. Kyseiseen sovellukseen voit lisäillä kuvia ja asetella niitä mieleiseesi järjestykseen, jolloin näet, miltä ne näyttäisivät Instagram tililläsi. Silloin sinun ei tarvitse ladata kuvia jollekin toiselle Instagram tilille, poistella ja lisätä takaisin, jotta mieleinen asettelu löytyisi. Kyseinen sovellus on ilmainen ja erittäin helppo käyttöinen. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla!

   Poista
 3. Tätä pitäisi testata itsekin, sillä paljon ihania kuvia jää lisäämättä, koska eivät vain sovellu feediin:-D
  Mun blogissa olisi myös Instagram-aiheinen postaus, jossa pyysin lukijoitani linkkaamaan tilejään. Inspiroivimmat esittelen omassa postauksessa! Postaus löytyy täältä http://www.idamariaankkuri.fi/2017/03/ystavakirjassa-mina-linkkaa-instasi.html?m=1
  Mut löytää Instasta @idamariaankkuri.
  Kivaa uutta viikkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olla avuksi! Instagram tilisi on aivan älyttömän upea ja käyn ehdottomasti lukemassa tekemäsi postauksen. Hyvää viikkoa sinullekin!

   Poista
 4. Tosi jännä kuulla, että jollain on useampi tili. Nyt kun avasit asiaa, niin todellakin ymmärrän, koska mulla on nimenomaan ongelmia sen suhteen, että miten kuvat sopivat feediini. Ärsyttää, kun on joku kiva kuva ja se ei sovi sinne. Mulla on myös aina jotenkin pakkomielle, että ei voisi olla drinkkikuvia, ruokakuvia tai selfieitä vierekkäin. Koko feedissä pitää olla vaihtelevuutta. :-D Hävettää ihan, että kriiseilen niistä niin paljon, mutta tuskin olen ainoa...

  Mun instatili on @maijaviola

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen myös melko tarkka juurikin tuon kuvien vaihtelun suhteen! Luulen, että emme ole ainoita tämän ongelman kanssa! Instagram tilisi on minulle myös jo entuudestaan tuttu, ja olen jo pitkään ihaillut Instagramiisi laittamiasi kuvia. Jatka ehdottomasti samaan malliin, sillä lopputulos on tällä hetkellä ainakin omaan silmääni juuri täydellinen!

   Poista
 5. Verkostoitumisessahan toi on tosi hyvä juttu! Itselläni ei ole kuin yksi (@ellileppiniemi), mutta monikin tili vaikuttaa kätevältä. Mielessä mullakin on käynyt silti koiralle ign tekeminen, mutta toistaiseksi se on vielä jäänyt :)

  http://ellimarias.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Oi hauska postaus, kiva kun esittelit sun kaikki instat :) Tää on ihan järkevä jaottelu mikä sul on! :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Itsekin olen harkinnut ns henkilökohtaisen tilin ja blogitilin välillä. Tällä hetkellä omistan kuitenkin yhden tilin. :) IG: juliakjs

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yksi tili tuntuu toimivan, niin mitä turhia tehdä toista tiliä! Helpompi se kuitenkin on, jos saa keskittyä vain yhteen Instagramiin täysin voimin.

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Tämän hetken luetuin

Tykkää Facebookissa