Daniel Wellington - St Mawes

torstaina, toukokuuta 11, 2017


Kyllä nämä Daniel Wellingtonin kellot ovat vaan niin kauniita! Tämä kyseinen kello on Daniel Wellingtonin St. Mawes, jossa on aivan älyttömän kaunis ruskea, aitoa nahkaa oleva nahkaremmi. Tämä kello sopii kyllä jokaiseen tilaisuuteen, niin juhlaan kuin arkeenkin. En voisi olla yhtään tyytyväisempi tähän valintaan. Ja tietenkin, jos haluaa jossain vaiheessa jotain vaihtelua, niin suuri plussa näissä Daniel Wellingtonin kelloissa on se, että kellojen rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa. Olenkin jo monta kesää haaveillut juuri tällaisesta kellosta, sillä mielestäni ruskeat kellot ovat mitä kauniimpia rannekelloja, varsinkin kesäisin! Odotan innolla tulevaa kesää tämän kaunokaisen kanssa.  

Kirjoitin aikaisemmin myös Daniel Wellingtonin Classic Sheffield rannekellosta sekä Daniel Wellingtonin äitienpäivä kampanjasta, jotka molemmat kannattavat myös käydä katsomassa! Ja tosiaan alekoodilla Janika saatte -15% koko tilauksestanne Daniel Wellingtonin verkkosivuilla, sekä maailmanlaajuisen ilmaisen toimituksen vielä tämän viikon ajan! Kannattaa ehdottomasti käyttää tämä tilaisuus hyväksi, sillä uuden upean kellon lisäksi kerkeätte vielä saamaan Daniel Wellingtonin äitienpäivä kampanjaan kuuluvan pienen yllätyksen! 

Onko teillä jokin Daniel Wellingtonin rannekelloista? Mitä mieltä olette yleisesti näistä älyttömän kauniista ja ajattomista rannekelloista? 

You Might Also Like

2 Comments

 1. Ihana tuo sun kello <3 Mä oon aivan rakastunut DW:n kelloihin, mutta en oo koskaan saanut aikaiseksi hommata. Onko nää kestäviä? :)

  http://hhedes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kauaa kerennyt tätä käyttämään, mutta vaikuttaa erittäin laadukkaalta! Kuitenkin tuo remmi on aitoa nahkaa, joten uskon sen myös olevan hyvin kestävä. Ei voi muuta kuin kehua näitä Daniel Wellingtonin kelloja!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa