IN & OUT - 2

sunnuntaina, toukokuuta 14, 2017


Suorat housut ovat jotain niin tyylikästä ja kertovat juuri sellaisesta tyylistä, mistä itse pidän. Ne ovat jotenkin niin näyttävät, kauniit ja rohkeat! Rakastan kaikenlaisia tällaisia housuja, mutta silti en omista yksiäkään itse. Olen jonkin aikaa yrittänyt etsiä vastaavanlaisia itselleni, mutta en ole löytänyt sellaisia, jotka näyttäisivät päälläni juuri sellaisilta, kuin toivoisinkin. 


Nahkatakit ovat varmaan monien teidänkin ikuinen suosikki, josta ei vain voi luopua! Nykyään nahkatakkien ei tarvitsekaan olla vain mustia, vaan niidenkin kanssa pystyy nykyään näyttämään omaa tyyliään. On erin värisiä, erilaisilla kuoseilla ja koristeilla koristeltuja, sekä miljoonaa erilaista mallia. Jokainen löytää näinä päivinä itselleen jonkin täydellisen nahkatakin!


Mattahuulipunat ovat nousseet suureen suosioon tässä jokin aika sitten. Aikaisemmin mattahuulipunat tuntuivat täysin vieraalle ajatukselle, mutta ensimmäisen kokeilun jälkeen, en voisi kuvitella elämää ilman mattahuulipunia. Sen lisäksi, että ne näyttävät erittäin upeille, ne ovat todella helppo käyttöisiä, super pigmenttisiä, sekä erittäin pitkäkestoisia. Mitä muuta meikeiltä voisikaan pyytää? 
Piirretyt kulmat eivät ole omaan mieleeni oikeastaan ollenkaan. Kuitenkin esimerkiksi kuvissa ne näyttävät todella kauniille ja sopivat mielestäni joihinkin juhlallisempiin tilaisuuksiin. En pidä näin vahvasti meikatuista kulmista arkikäytössä. Luonnollisesti meikatut kulman ovat erittäin kauniita, joten en täysin ole kulmien meikkaamista vastaan!


Reput eivät ole enää vain pieniä lapsia varten, vaan niitä on ruvettu tekemään myös aikuisia ajatellen. Itse en ole henkilökohtaisesti koskaan tykännyt repuista, enkä niistä tykkää edelleenkään, vaikka olen nähnyt monia omaakin silmääni miellyttäviä reppuja. Kyllähän niitä löytyy todella kauniitakin, mutta jotenkaan en voisi kuvitella itse käyttäväni sellaista. 


Väljät asukokonaisuudet ovat ehkä paras sana kuvaamaan tätä ''pukeutumistyyliä'', josta en pidä. Tarkoitan tällä siis sitä, että väljään/löysään yläosaan yhdistetään samanlainen alaosa. Itse esimerkiksi yhdistän väljiin paitoihin tiukat farkut ja taas väljiin housuihin jonkin tyköistuvamman paidan. Ymmärsitte varmaan idean? 

Ensimmäinen IN & OUT -postaus oli erittäin tykätty, joten ajattelin toteuttaa toisen! Keksin viimekertaista postausta tehdessäni erittäin paljon lisää kaikkea, mitä olisin halunnut listalle lisätä, joten tässä näette ne! Voitte jälleen linkata omia IN & OUT -postauksianne. 

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt)

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!