IN & OUT - 3

keskiviikkona, toukokuuta 31, 2017


Pystyraita hoikistaa ja näyttää kaiken lisäksi erittäin tyylikkäälle! Onneksi tällaiset vaatteet ovat taas tulleet muotiin ja sen kautta myös kauppoihin. Itse en kyllä omista yhtäkään tuotetta, jossa olisi pystyraitoja, mutta sellaisia olen kuitenkin jo pitkään ihaillut. Varsinkin kaikki jumpsuitit, joissa on pystyraitoja, ovat erittäin kauniita. Haluan!


Pyöreät aurinkolasit ovat tulevana kesänä se juttu! En olisi koskaan osannut odottaa, että itsekin tykästyisin pyöreälinssisiin aurinkolaseihin, mutta kyllä ne ovat niin suloisia. Tässä lähiaikoina päädyin sitten itsekin ostamaan kyseisen tyyliset aurinkolasit. Huomasin myös, että tuollaiset pyöreät aurinkolasit pyöristävät mukavasti kapeita kasvojani. Tykkään!


Off shoulder -paidat! Siis apua! Nämä ovat myös se juttu tänä kesänä. Oikeanlaista off shoulder -paitaa on mielestäni todella vaikea löytää. Kuvissa ja päällä kaikki näyttävät upeille, mutta on sitten ihan eri juttu, kuinka helppoa kyseisen paidan kanssa on elää. Itse näin rintavana neitinä olkaimettomien liivien kanssa eläminen on lähes mahdotonta, joten en itse pääse kunnolla nauttimaan näistä. Vaikka ne ovatkin niin kauniita!
Stilettikynnet ovat aina olleet itselleni vieras asia. Eli siis puhun sellaisista erittäin teräväksi ja kapeaksi viilatuista kynsistä. Kyllä ne muilla ihmisillä näyttää ihan älyttömän kauniille, eikä ideassa todellakaan ole mitään vikaa! Itselleni en vain voisi kuvitella sellaisia. Jotenkin vain tuntuu, etteivät ne näyttäisi hyvälle käsissäni. 


Parisuhdekuvat esimerkiksi otsikoilla ''Kuukausi yhdessä rakkaan kanssa!''. Suloiset kuvat kumppanin kanssa ovat ihania, eikä niissä ole mitään väärää. Vihaan ainoastaan ihmisten julkaisemia kuvia esimerkiksi SnapChatissa jokaisen kuukauden tullessa täyteen. Vuosipäivien juhliminen on ihan okei ja myönnän itsekin jakavani tiedon vuosipävästämme. Mutta en ymmärrä joka kuukausittaista ilmoitusta parisuhteen kestosta. 


Tatuoidut pisamat eivät ole mielestäni kauniita. Pisamat ovat älyttömän suloisia, mutta mielestäni niiden kuuluu olla ihmisellä luonnostaan, eikä niitä kuuluisi tehdä itselleen esimerkiksi tatuoimalla. Yleisesti pisamat ovat kauniit, mutta jos niitä ei ole luonnostaan, niin ei niitä mielestäni silloin kuuluisi edes yrittää saada aikaan.

Oliko mukana tällä kertaa joitain, mihin voit samaistua? Kommenteihin saa ehdottomasti jättää teidän tekemiänne IN & OUT -postauksia. Luen niitä oikein mielelläni. Kaikki muut tekemäni IN & OUT -postaukset voit käydä katsomassa täältä!

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt)

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!