IN & OUT

maanantaina, toukokuuta 01, 2017

Tällaisia IN & OUT -postauksia on näkynyt jo pitkään monissa eri blogeissa. Itse olen aina haaveillut siitä, että voisin tehdä tällaisen postauksen, mutta koskaan en ole saanut aikaiseksi! Tai oikeastaan, en ole uskaltanut kertoa omaa mielipidettäni siihen, mistä pidän ja mistä en. Nyt kuitenkin päätin, että olisi sen ensimmäisen IN & OUT -postauksen aika. Kertokaa kommentteihin, että oletteko samaa vai kenties erimieltä jostain listani asioista! Toivottavasti viihdytte. Verkkosukkahousut tulivat itselläni ihan ensimmäisenä asiana mieleen, jotka pitäisi ehdottomasti ottaa mukaan IN -listaan! Näistä sukkahousuista on tullut oikein kunnon villitys taas lähiaikoina ja pakko myöntää, että tilasin itselleni lähiaikoina tällaiset valkoiset sekä mustat. Saa nähdä, näyttävätkö ne itselläni myös niin upeilta, miltä ne näyttävät ainakin kuvissa. 


Röyhelöpaidat ovat jotain niin kaunista! Tämän tyyppisiä paitoja omistankin jo muutamia ja rakastan niitä niin paljon. Tällaiset paidat ovat jotenkin samaan aikaan niin yksinkertaisia, mutta erittäin näyttäviä. Tosiaan, röyhelötkin voivat joissain määrin olla liikaa, joten kaikki röyhelöpaidat eivät todellakaan ole omaan mieleeni. Kuitenkin yleisesti ottaen tämä röyhelövillitys on vallannut sydämeni! 


Daniel Wellington ja Rosefield kelloista on tullut elämäni! Siis apua, miten kauniilta kellot voivatkaan näyttää! Olen moneen otteeseen kertonut blogissani, kuinka kelloista on tullut minulle erittäin tärkeä osa päivittäistä asukokonaisuutta. Kellot ovat niin pieni, mutta silti myös erittäin kaunis yksityiskohta jokaiseen asuun. Samalla myös erittäin tarpeellinen, sillä aika on meille monelle vähän turhankin tärkeä asia, joka ohjaa elämäämme. 
Bomber -takit eivät ole ollenkaan mieleeni. Eivät niin kuin yhtään. Joillekin bomber -takit oikeasti sopivat, mutta minusta tuntuu, että suurin osa pukee tai osataa bomber -takeja vain sen takia, koska ne ovat suuressa suosiossa. Mielestäni monet asukokonaisuudet, joihin on yhdistettynä tällainen takki, näyttäisivät paljon paremmilta jonkin muun takin kanssa. En jotenkaan ole päässyt mukaan tähän villitykseen. 


Rankalaiset lettikampaukset ovat itselleni sellainen asia, johon en oikein osaa sanoa mielipidettä. Päätin kuitenkin laittaa ne OUT -listalleni sen takia, että itselleni en osaa tällaista kampausta nähdä mitenkään. Jotenkaan sellainen ei vain tunnu ollenkaan omalle. Olen nähnyt monilla ystävilläni aivan älyttömän kauniita lettejä, joten en väitä kaikkien lettien olevan rumia! 


''Sporty outfit'' on minulle ehdoton ei! Meinaan tällä esimerkiksi sitä, että tyylikkäisiin vaatteisiin liitetään lenkkarit tai vaikka jokin urheiluhenkinen lippalakki. Olen myös nähnyt sellaisia yhdistelmiä, että esimerkiksi korkokengät ja nahkatakki yhdistetään lökäreihin tai muihin juoksuhousuihin. Sellaiset eivät vain mielestäni kuulu yhteen! 

Oletteko samaa, tai kenties täysin erimieltä kanssani joistain listani asioista? Voitte myös linkata kommentteihin omia IN & OUT -postauksia, jos olette sellaisia tehneet. Lukisin niitä mielelläni! 

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt)

You Might Also Like

4 Comments

  1. Aika samoilla linjoilla sun kanssa, etenkin röyhelöpaidat on aivan ihania! Kirjoittelin itsekin kevään trendeistä about kuukausi sitten, käy tsekkaa jos kiinnostaa! :-)

    http://ainoaxberg.blogspot.fi/2017/04/trends-of-spring-2017.html

    VastaaPoista
  2. Haha, suht samoja juttuja kuin mun In&Out-postauksessa http://starbox.fi/fashionette/muotitrendien-in-and-out :D

    VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa