Daniel Wellington - Lahjavinkki äidille

keskiviikkona, toukokuuta 03, 2017

Näin äitienpäivän lähestyessä ajattelin kertoa teille tästä upeasta mahdollisuudesta ostaa äidillenne tai ihan vain itsellenne, jotain todella suloista, upeaa ja ainutlaatuista. Nimittäin, tilatessasi nahkaremmisen Daniel Wellingtonin kellon Daniel Wellingtonin verkkosivuilta, saatte paketin mukana jotain pientä ja upeaa! Kaiken lisäksi postauksen lopussa on vielä ale-koodi, jolla saatte -15% tilauksistanne 14.05.2017 asti. 


Teillä on nyt siis tilaisuus saada upean Daniel Wellingtonin kellon lisäksi tuollainen erittäin suloinen pieni sydän muistuttamaan äitiänne teistä, tai vaikka itsellesi muistoksi ihanasta äidistäsi. Daniel Wellington on näin äitienpäivän kunniaksi halunnut juhlistaa kaikkia maailman upeita äitejä lähettämällä Daniel Wellingtonin verkkosivuilta ostettujen nahkaremmisten kellojen mukaan kuvissa näkyvän pienen sydämen. Kyseinen sydän on kellon värin mukaan joko ruusukultainen, niin kuin noissa kuvissa, tai vaihtoehtoisesti hopea.

Tämän upean sydämen lisäksi, pakettiin kuuluu mukaan erittäin tyylikäs lahjapussi vaalenpunaisella nauhalla, jonka mukana saat annettua paketin eteenpäin! Sinun ei tarvitse tehdä mitään erityistä tilausta tehdessäsi, jotta saat nämä kaikki ''lisäedut''.  Kuitenkin tämä Daniel Wellingtonin äitienpäivä kampanja loppuu 14.05.2017, joten siihen asti teillä on aikaa. Tämä on mielestäni aivan mahtava lahjaidea jokaiselle äidille! 

Niin suloinen pieni sydän, eikö olekin! Koodilla Janika saatte -15% koko tilauksestanne Daniel Wellingtonin sivuilla. Nyt on oiva tilaisuus käyttää tämä hyödyksenne. 


You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa