Toukokuun Bette Box

tiistaina, toukokuuta 16, 2017


Vihdoinkin olen saanut käsiini Bette Boxin lähettämän toukokuun kosmetiikkaihmeen! Odotan aina jännityksellä tällaisia bokseja, sillä koskaan ei voi tietää, ovatko tuotteet mieleisiä. Tämä on kuin itselleen ostettu lahja, mistä ei voi tietää tykkääkö vai eikö. Kuitenkin, tämä boksi osoittautui suureksi positiiviseksi yllätykseksi, sillä tässä boksissa oli jopa tuotteita, joita olen haaveillut ostavani. Kylläpä oli hyvä tuuri tällä kertaa! Tosiaan jos tällainen Bette Box kiinnostaa, kannattaa tilaus tehdä tämän viikon aikana, sillä nyt saatte vielä boksin hintaan 16.90€, sillä boksin hinta tulee nousemaan 18.90€.

Toukokuun boksista löytyi juttuja pääosin hiuksien, kasvojen ja ihonhoitoon liittyen! Ehdottomat lempparini olivat Tresemmen hiusten hoitoaine ja shampoo, jotka tosiaan olivat matkakokoisia. Sekä nuo RFSU-merkin sheivaukseen liittyvät tuotteet, jotka ovat olleet ostoslistallani jo pidemmän aikaa.  Pakko myös sanoa, että tuo Schwarzkopfin kuivashampoo tuoksuu aivan älyttömän hyvälle. Rakastan! Aivan mahtavia tuotteita ollaan osattu ottaa tähän toukokuun Bette Boxiin. Kesän Bette Boxia odotellessa!

Oletteko te tilanneet itsellenne jo Bette Boxin? Mitä mieltä olette yleisesti tällaisista ''yllätyspaketeista'', hitti vai huti? 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!