IN & OUT - 4

sunnuntaina, kesäkuuta 25, 2017


Tuoksukynttilöitä löytyy meiltä kotoa muutoinkin kuin syksyisin ja talvisin, eikä niitä ole näin kesälläkään vielä unohdettu! Pyrin yleensä lähes joka päivä polttamaan muutamat tuoksukynttilät, sillä itselleni on erittäin tärkeää, että kotona on ihanan ja viihtyisän tuoksuista. Joidenkin mielestä kotonamme saattaa olla joskus liiankin vahvat tuoksut, mutta itse rakastan hyvää kotituoksua! En voisi elää ilman tuoksukynttilöitä, joten ne ovat ehdottomasti ansainneet paikkansa IN -listalleni. 


Sandaletit ovat mielestäni maailman upeimpia jalkineita, joita nainen voi omistaa! Itse omistan kahdet tällaiset kengät, mutta en kuitenkaan pysty arkielämässä niiden kanssa elämään. Toivoisin, että jokin päivä saisin tällaiset kengät vielä arkikäytössäkin jalkaani! Rakastan sandaletteja niin suunnattoman paljon. Niitä löytää kaupoistakin aina niin moneen eri lähtöön ja viellä kohtuu hintaan!


Choker kaulakorut ovat aivan mahtavia! Niin kauniita ja elegantteja, varsinkin sellaiset pienet ja näyttävät timantti chokerit. Olin aluksi kuitenkin skeptinen näitä koruja kohtaan, silloin kun nämä tulivat suurempaan suosioon joskus noin vuosi sitten. Mutta kuitenkin heti sen jälkeen, kun olin saanut itselleni käsiin ensimmäisen choker kaulakorun, rakastuin täysin. 
Braletteissa on sitä jotain. Rakastuin kyseisiin liiveihin heti kun olin nähnyt ensimmäisten saapuneen kauppoihin. Omistan itsekin kahdet bralettet, jotka voit käydä katsomassa täältä, mutta petyin suuresti, kun ne eivät sopineet itselleni mitenkään. Mitkään muistakaan vastaantulleista braletteista eivät ole sopineet minulle ja se onkin syy, miksi nämä päätyivät OUT -listalleni. Olen niin kateellinen ihmisille, jotka voivat huoletta pukea päälleen niitä kauneimpia braletteja! 


T-paitamekot... Näihin minulta löytyy myös ristiriitaisia tunteita, sillä ne näyttävät aivan älyttömän upeilta kaikkien muiden päällä, paitsi itseni! En tiedä mistä se johtuu, mutta mielestäni kyseiset mekot eivät sovi päälleni ollenkaan. Olen sovittanut monia hieman erin tyyppisiä t-paitamekkoja, mutta oikeaa ei tunnut löytyvän. Onko kenelläkään samoja ongelmia?


Ballerinat ovat lapsuudestaan asti olleet minulle joka kesän ensimmäinen hanke, mutta ei enää. Olen todennut, että useimmat, lähes kaikki, omistamani ballerinat eivät ole olleet hyväksi jaloilleni ohuen pohjan ja huonon tuen takia. Jotenkin tuntuu, ettei ballerinoissa ole nykyään mitään muuta hyvää, kuin kaunis ulkonäkö! 

Onko teillä samoja ongelmia noiden bralettejen ja t-paitamekkojen kanssa? Vai oletteko te kenties niitä onnekkaita, kenelle ne sopivat kuin nenä päähän! Kommenteihin saa jättää teidän tekemiänne IN & OUT -postauksia. Luen niitä oikein mielelläni. Kaikki muut tekemäni IN & OUT -postaukset voit käydä katsomassa täältä!

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt)

You Might Also Like

4 Comments

  1. Tuokukynttilät ja sandeletit on aivan ihania! Itselläni on vasta yhdet sandeletit, mutta haluaisin vielä ainakin toiset ♡

    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Aika samoilla linjoilla sun kanssa! Etenkin sandaletit ovat aivan ihania! <3

    VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa