Päiviä jäljellä vielä 111

keskiviikkona, kesäkuuta 07, 2017


Vihdoin on kesäloma saatu onnistuneesti käyntiin! Tai onhan tässä kaikenlaisia huolia asunnon ja raha-asioiden kanssa, mutta muuten on saanut olla ihan rauhassa. Numerot olivat suurimmaksi osin ihan tyydyttäviä viimeisestä jaksosta ja ainakin kaikki menivät onnistuneesti läpi. Hyvillä mielillä voidaankin rentoutua nyt jonkin aikaa, ennen kuin pitäisi alkaa valmistautumaan syksyn kirjoituksiin. Tänään saimme myös pienen pilkahduksen auringon valoa, joka antoi hieman toivoa lämpimämpien päivien tulolle.

Sain myös aikaiseksi ilmoittautua autokouluun, jonka sitten pitäisi alkaa jo heti ensiviikolla. Autokoulu ei minua niinkään innosta, sillä minulla ei ole mitään pakkoa päästä auton rattiin. Viihdyn ihan hyvin bussien kyydissä tai jalan liikkumisesta. Tämän takia halusinkin sitten selvittää, kuinka pitkä matka minulla onkaan nuoreksi naiseksi tulemiselle. Päiviä täysi-ikäisyyteen minulla onkin jäljellä 111 kappaletta. Eli aika pitkä matka vielä edessä. Toivottavasti en innostu missään kohtaa liikaa täysi-ikäisyyden lähestymisestä, jotta aika kulkisi nopeammin!

Odotetun kesäloman ensimmäiset päivät ovat itselläni menneet erittäin nopeasti! Miten teidän kesälomanne on lähtenyt käyntiin? Onko teillä autokoulu alkamassa tai jo alkanut? 


You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!