Beauty Pop Up

perjantaina, heinäkuuta 14, 2017

Beauty Pop Up lähetti minulle viikko sitten nämä kolme upeaa tuotetta! Jotka muuten saapuivat jo heti seuraavana päivänä? Erittäin suuri plussa siis aivan super nopeasta toimituksesta. Kuitenkin, tämän postauksen tekee nyt erittäin mielenkiintoiseksi se, että kaikki nämä tuotteet ovat olleet minulle entuudestaan tuttuja, mutta vain jäljiteltyinä, eli niin sanottuina epäaitoina versioina. Aitoina en ole mitään näistä omistanut tai edes testannut. Odotan innolla, että pääsen kertomaan teille mitä eroja löysin aitojen ja jäljiteltyjen tuotteiden välillä. 


Ensimmäisenä voisin kertoa teille tästä Konjac-sienestä. Kyseessä on siis aidosta ranskalaisesta vaaleanpunaisesta savesta valmistettu puhdistussieni. Näitä Konjac-sieniä löytyy moneen eri lähtöön ja tämä itselläni oleva puhdistussieni on tarkoitettu väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Olin aluksi hieman epäilevä, että miten puhdistussienen käyttö voisi muka vaikuttaa ihoni hyvinvointiin. Voin kuitenkin sanoa, että kannatti testata! Olen tässä jo viikon ajan testannut aamuin sekä illoin tätä puhdistussientä ja voin kyllä sanoa, että jotenkin iho tuntuu virkeämmältä, eikä epäpuhtauksia ainakaan ole lisää tullut! Kaiken lisäksi, kasvojen pesu on ehdottomasti paljon mukavampaa tämän puhdistussienen kanssa.

Seuraavana tuotteena esittelyssä on aito Beautyblender, vaaleanpunaisessa ''bubble'' juhlavuoden Special Edition -värissä. Olen kuullut erittäin paljon hyvää näistä aidoista Beautyblendereistä, mutta en ole kokeillut muuta kuin halpisversioita. Yllätyin, miten ikään kuin sama tuote voi olla toisen merkin tekemänä huomattavasti parempi, näinkin yksinkertaisen tuotteen kohdalla. Voin kuitenkin hyvillä mielillä sanoa, että on tämä huomattavasti parempi, kuin mikään aikaisemmin testaamistani halpisversioista! Tämä aito Beautyblender on niin pehmeä, eikä meikkituotteista jää rajoja näkyviin niin kuin luvattiinkin. Sanansa mukainen tuote ehdottomasti! 

Sain myös testiini Invisibobble Orginal hiuslenkkejä, värisssä You're Golden. Olen siis aikaisemmin ostanut monia paketteja niitä jäljiteltyjä versioita tästä kyseisestä hiuslenkistä, ja olen joka kerta todennut, etteivät mitkään niistä toimi yhtään sen paremmin kuin ''normaalit'' hiuslenkitkään. Olin niin innoissani päästä testaamaan näitä aitoja hiuslenkkejä! Saman joudun nyt kuitenkin sanomaan näidenkin hiuslenkkien kohdalla... Ei toimi. Joko en kyseisenlaisia hiuslenkkejä osaa käyttää, ne ei sovi hiuksilleni tai sitten ne omistamani ''normaalit'' hiuslenkit ovat vain jotenkin superhyviä, mutta näitä en suosittele. Jotenkin tuntuu, että nämä hiuslenkit repivät hiuksia niitä ''normaaleja'' hiuslenkkejä enemmän. Pitää kuitenkin myöntää, että nämä kyllä pysyvät huomattavasti paremmin hiuksissa, sekä näyttävät super söpöille!

Nuo Invisibobble Orginal hiuslenkit olivat suuri pettymys, mutta tuo Beautyblender taas aivan sanojensa mukainen! Ellei parempikin. Toivottavasti tästä postauksesta on teille jotain apua, jos teillä on esimerkiksi ollut mielessä ostaa joku kyseistä tuotteista. Sekä suuri kiitos Beauty Pop Up tästä mahdollisuudesta päästä testaamaan näitä tuotteita! 


You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!