IN & OUT - 5

keskiviikkona, heinäkuuta 12, 2017


Halkiolliset maksimekot ovat mielestäni tämän kesän se juttu! Maksimekot, joissa on korkealle ulottuva halkio, ovat erittäin sievä näky ja ne vielä sopivat lähes jokaisen neidin päälle. Aivan mahtavia. Toivoisin, että löytäisin itsellenikin jonkin upean kesämekon ja vielä sopivaan hintaan. Sekä tietenkin oppisin vielä käyttämäänkin mekkoja! 


Teräväkärkiset korkokengät! Huuhhuh, ne ovat niin tyylikkään näköisiä, että itse voisin pukea kyseiset kengät mihin tilaisuuteen tahansa! Itse en kyllä taida tällaisia tai vastaavanlaisia omistaa yhtäkään paria, mutta sellaiset voisi kyllä hommata vaatekaappiin. Tuntuu, että nämä kengät sopivat asuun kuin asuun ja mihin tahansa tilaisuuteen. 


Korsettivyöt ja myös sellaiset paidat, joissa on ikäänkuin korsetti, ovat erittäin kauniita ja tyylikkäitä. Itse en ole koskaan päälleni sovittanut mitään vastaavia tuotteita, joten en osaa sanoa miltä ne näyttäisivät itseni päällä, mutta yleisesti, varsinkin kuvissa, ne ovat aivan älyttömän kauniin näköisiä! Toivottavasti saisin sellaisen vielä itsellenikin! 
Leveälahkeiset housut sopivat kaikille muille paitsi itselleni! En voi käsittää, minkä takia leveälahkaiset housut eivät vain sovi itselleni, sillä muiden päällä ne näyttävät todella upeille. Tietenkin lahkeiden leveydessä on tietyt rajansa, jonka jotkut housut kyllä ylittävät! Pääosin en kuitenkaan koko ''ideaa'' pidä ollenkaan huonona!


Vaaleanpunainen huulipuna, sekä muut vaaleanpunaiset huulituotteet, oli aivan pakko ottaa mukaan tähän listaan... Tajusin eräs päivä, että lähes kaikki huulituotteeni ovat pinkkejä tai vaaleanpunaisia, eivätkä sellaiset värit sovi huulilleni enää ollenkaan. Pitäisi heittää kaikki vaaleanpunaiset huulituotteet kokonaan pois meikkieni seasta. Ne eivät enää toimi itselläni ollenkaan! 


Kolmiobikiniliivit ovat mielestäni menneen kesän juttuja! Toisaaltaan tämän tyyppiset bikinit tuleva varmaan olemaan kaupoissa joka kesä, aina uudelleen ja uudelleen. Mielestäni tämän tyyppiset bikinit olivat ala- ja yläasteajoillani suosittuja, eikä niitä enää kuuluisi käyttää. Tai ainakin ne on tarkoitettu nuoremmille, eikä aikuisille. 

Oletteko samaa mieltä joistain listalleni päässeistä asioista? Vai kenties ihan eri mieltä? Kommenteihin saa jälleen jättää teidän tekemiänne IN & OUT -postauksia. Luen niitä oikein mielelläni. Kaikki muut tekemäni IN & OUT -postaukset voit käydä katsomassa täältä!

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt)

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa