IN & OUT - 6

keskiviikkona, heinäkuuta 26, 2017


Pikkulaukut ovat aina olleet itselleni jotain, mistä en ole pitänyt ollenkaan. En ole koskaan tykännyt käyttää pikkulaukkuja missään, vaan olen aina laittanut tavarat takin ja housujen taskuihin. Mekko päällä ollessani, olen tavarat antanut aikoinani avomieheni taskuihin. Nykyään en pystysi elämään ilman pikkulaukkuja ja ne ovat osa jokapäiväistä elämääni! 


Paidat leveillä hihoilla ovat täydellisyyttä! Rakastan tällaisia paitoja niin paljon, etten edes tiedä mitä sanoa. Tällaiset paidat ovat kyllä sellainen asia, mistä toiset tykkää ja toiset eivät. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että nämä ovat aivan ihania ja näyttävät hyviltä kaikissa paidoissa! Onko kukaan muu rakastunut leveähihaisiin paitoihin?


Nahkahousut sopivat minkä tahansa yläosan kanssa! Itse en omista yksiäkään ''kunnon'' nahkahousuja, joten en voi sanoa, että ne olisivat mukavat tai helppokäyttöiset, mutta ainakin ne näyttävät ihan älyttömän hyvältä kaikkien päällä! Toivottavasti saisin joskus tällaiset omaan vaatekaappiinikin. 
Venytykset tuntuvat olevan sellainen juttu, mitkä ovat aina vain pinnalla. Tai sellainen mitä näkee nykymaailmassa tosi monilla. Itse en ole oikein innostunut venytyksistä, enkä oikein pidä siitä, miltä ne näyttävät. Joillekin ihmisille ne sopivat kyllä ihan älyttömän hyvin, enkä tuomitse ketään, jolla on jonkinlaisia venytyksiä.


Lippalakit ovat kesäisin lähes aina yhtä suuressa suosiossa! Niitä myydään vaikka ja minkälaisina, joten uskon, että jokainen löytäisi itselleen kyllä mieleisensä. Kuitenkin, itse omistan yhden lippalakin, jota olen käyttänyt tasan kerran. En vain jotenkaan saa aikaiseksi käyttää päähineitä, joten sen takia ne nyt päätyivät OUT -listalleni.


Ruudulliset paitikset ovat mielestäni jo menneen talven lumia! Omistan tällaisia paitoja itsekin muutamissa väreissä, mutta olen kutienkin sitä mieltä, että nämä paidat pitäisi kyllä jo unohtaa. En osaa sanoa mikä näissä paidoissa on sellaista, että ne eivät enää vain miellytä silmääni sitten ollenkaan! 

Oletteko samaa mieltä kanssani noista ruudullisista paitiksista? Kommentteihin saa jälleen jättää teidän tekemiänne IN & OUT -postauksia. Luen niitä oikein mielelläni. Kaikki muut tekemäni IN & OUT -postaukset voit käydä katsomassa täältä!

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt)

You Might Also Like

2 Comments

  1. Muuten samaa mieltä, paitsi lippikset ;--)! Nää on kyllä niin kivoja postauksia!

    https://stepsonacircle.blogspot.fi/
    Aloitteleva hyvinvointi-, treeni- ja vegeblogi liikuntaneuvojaksi opiskelevan nuoren saralta!

    VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa