Mistä tunnistaa sen oikean

sunnuntaina, heinäkuuta 02, 2017

Rakkaani lähtee huomenna maanataina armeijan palveluksen alaiseksi. Yksin jääminen kotiin pelottaa ja ahdistaa.  Nostattaa monenlaisia tunteita ja ''surun'' keskellä myös intoa siitä, että saa elää itsekseen ja tehdä asioita, joihin ei olle ollut vielä aikaa esimerkiksi tänä kesänä. Samalla toivon suunnattoman paljon, että hän viettää elämänsä upeinta aikaa armeijassa ollessaan ja saisi vielä kaiken lisäksi paljon uusia hyviä ystäviä! Toivon mukaan tämä kokemus myös voimistaisi suhdettamme entisestään.

Tämän takia päätinkin ruveta pohtimaan muutamia asioita, joista tiedän, että olen yhdessä sen oikean kanssa. Koen löytäneeni elämäni rakkauden, kenen kanssa haluan koko elämäni jakaa. Tätä postausta miettiessäni, se tunne vahvistui huimasti. Jopa moninkertaiseksi. Toivottavasti tämä postaus antaisi luottoa ja turvaa teille kaikille oman parisuhteensa suhteen, myös niiden huonojen päivien aikana ja varsinkin silloin, kun rakas ei olekaan kokoajan lähellä. Tämä postaus on tarkoitettu nyt etenkin niille, joiden kumppani on myös astuu maanantaina armeijan suojiin. 


 • Ensimmäisenä mieleeni astui tunteiden näyttäminen. Sen oikean edessä uskallat itkeä, etkä myöskään pelkää näyttää suuttumustasi tai pettymystäsi kumppaniisi. Et piilottele niitä negatiivisia tunteita, vaan näytät ne toiselle. 
 • Sen oikean tavatessasi, et enää tarvitse aina sanoja. Tunnet hänet niin hyvin, että osaat  ja pystyt pienistäkin ilmeistä, kehon liikkeistä tai yhdestä sanasta ymmärtämään, mitä hänellä on mielessään. Ilman suurempia epäselvyyksiä. 


 • Monet varmasti tietävät sen ahdistavan hiljaisuuden, joka tulee esimerkiksi uusien ihmisten seurassa. Jos sinun rakkaasi on sinulle se oikea, eivät hiljaiset hetket enää ahdista sinua, päin vastoin. Osaat nauttia hiljaisuudesta hänen seurassaan. 
 • Tärkeintä on luottamus. Siihen oikeaan voi luottaa 100%! Jos kumppanisi esimerkiksi lähtee ulos kavereidensa kanssa, ei sinulla kuuluisi edes käydä mielessä minkäänlaista pelkoa pettämisestä tai siitä, että palaako hän kotiin luoksesi. 


 • Suurin osa naisista tykkää arkisin meikata ja laittaa vähän hiuksia kuntoon, sekä pukea upeat vaatteet päälle. Mutta silloin kun kyseessä on se oikea, ei sinun tarvitse meikata tai pukeutua mitenkään erityisemmin hänen seuraansa, etkä tunne ollenkaan häpeää siitä. 
 • Sen oikean lähellä ollessasi, sinun ei kuulu tuntea minkäänlaista pelkoa tai hermostuneisuutta. Sinun pitäisi pystyä olemaan täysin rentona ja omana itsenäsi. Tämä on osa luottamusta kumppaniisi. 


 • Et pelkää yksinäisyyttä, silloin kun vierelläsi on se oikea. Osaat nauttia yksin olosta ja luotat jälleen siihen, että pian olette taas yhdessä, vaikka tällä hetkellä niin ei olisikaan. Hän saattaa myös pyöriä mielessäsi jatkuvasti, tai ainakin päivittäin! 
 • Tunnet turvaa ja läheisyyttä missä ja milloin tahansa. Yhdessä tai erikseen oltaessa. Pystyt turvautua siihen tunteeseen, että rakkaasi auttaa sinua missä tilanteessa tahansa ja seisoo puolellasi. Niin ne oikeat tekevät.


 • Tärkeintä on se, ettei sinun ei tarvitse epäillä tunteita, omiasi tai hänen. Sen oikean kanssa eläessäsi, sinun ei tarvitse kokoajan pohtia, ovatko suhteenne tunteet aitoja, vaan tiedät sen. Vaikka hän ei jatkuvasti toistaisikaan rakastavasi sinua, tiedät sen silti. 

Toivottavasti tämä auttaa teitä uskomaan suhteeseenne! Varsinkin nyt niille, kenen kumppanit ovat lähdössä armeijaan tai ovat tällä hetkellä armeijan palveluksessa. Ihanaa kesänloppua kaikille. 

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartItYou Might Also Like

3 Comments

 1. Sekä eteen ei tuu pilkkua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä sanan eteen voi joissain tapauksissa mielestäni laittaa pilkun. Se, mitä kyseisellä lauseella meinaan on mielestäni helpompi ymmärtää, jos siinä käyttää pilkkua. Kiitos kuitenkin huomautuksesta!

   Poista
 2. Taisi tärkein unohtua - rakkaus ei ole tunne, se on tekoja ja tahtomista! Jokaisessa parisuhteessa tunnepuoli jollain tasolla väljähtää tutkimusten mukaan kahdessa kolmessa vuodessa. Sen jälkeinen sitoutuminen osoittaa, että kyseessä on rakkaus eikä rakastuminen.

  VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!