Asioita, joita naisen laukku tulisi sisältää

torstaina, elokuuta 03, 2017


Koulut ovat taas monilla alkamassa, niin kuin minullakin reilu viikon päästä! Monilla saattaa olla ongelmia arkeen palamisen kanssa esimerkiksi siinä, mitä kaikkea laukkuun kannattaa pakata mukaan. Joten, nyt kaikki neidit kuulolle, sillä kerron teille muutaman juttun, jotka kannattaa olla aina mukana, jokaisessa laukussa ja joka paikassa. Nämä tavarat löytyvät aina myös omasta laukustani ja niiden avulla olenkin selvinnyt melko monestakin ongelmasta. Vaikka en kaikkea ole aina itse tarvinnut, olen ainakin saanut autettua ystäviäni hädässä! Mikä onkaan sen parempaa, kuin toimia auttavana kätenä ystävilleen.

Näin lyhyesti sanottuna itselleni tärkeimpiä asioita ovat vesipullo, purkkaa, hajuvettä, käsirasvaa sekä ehdottomasti nenäliinoja. Niiden avulla pääsee jo pitkälle! Käsirasvaa minulla on mukana vain sen takia, että julkisien vessojen käsienpesuaineet eivät tuoksu kovinkaan hyvälle, joten käsien pesun jälkeen saan käsiini ihanan tuoksun käsirasvojen avulla! Ja jokaisessa laukussa kannattaa ehdottomasti myös varuiksi olla mukana siteitä tai tampooneja, sillä joskus itsellesi tai ystävillesi saattaa tulla tukalat paikat, jos sellaisia ei tarvittaessa löydy keneltäkään. Särkylääkkeitä unohtamatta, sillä ikinä ei tiedä, milloin vaikka päätä alkaa särkemään ihan tyhjästä. 

Itselläni on mukanani myös aina hiusharja, rahaa ja tietenkin kotiavaimet, mutta ne ovat yleensä sellaisia asioita, joita löytyykin jokaisen laukusta! Varsinkin talvisin laukusta kannattaa myös löytyä huulirasvaa, sillä huulien kuivuminen ei ole ollenkaan mukavaa, varsinkaan silloin jos joutuu koko päivän ollemaan ilman huulirasvaa. Näin koulun alkaessa on myös tärkeää muistaa ottaa mukaan penaali sekä mahdollisesti myös lukuvuosikalenteri! Pitkiä päiviä ajatellen, olisi hyvä ottaa mukaan jotain hedelmiä tai vaihtoehtoisesti hieman karkkia, jotta selviää koko päivästä. 

Toivottavasti pääsette nappaamaan nopeasti taas arjesta kiinni ja saitte jotain apua näistä vinkeistä. Puuttuiko listalta mielestäsi jotain tärkeää? Jaa vinkkisi kommentteihin! Oikein hyvää alkavaa lukuvuotta kaikille!

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!