BEAREL

lauantaina, elokuuta 05, 2017


Tällä kertaa päästää keskustelemaan muutamasta korealaisista kosmetiikka tuotteesta, jotka sain Bearelilta. Ennen kuin alan selittelemään mitään sen enempää, haluan mainita, että Bearelilta saamani palvelu on ollut aivan loistavaa ja tuotteet saapuivat itselleni heti seuraavana päivänä! Erittäin suuren plussan annan myös aivan ihanasta palvelusta. Bearel on siis siskosten pitämä suomalainen verkkokauppa, joka myy korealaisia kosmetiikka tuotteita. Ja mikä parasta, jokaisen paketin mukana tulee erilaisia testereitä ja tuotenäytteitä Bearelin myymistä tuotteista! Itselleni tuli suurena yllätyksenä iso kasa erilaisia tuotenäytteitä!

Itse olen päässyt testaamaan kahta Bearelin tuotetta, joista ajattelin hieman kertoa teille! Ensimmäisenä esittelen teille tämän erittäin söpön ilmestyksen, eli Tony Molyn Pocket Bunny Sleek Mist -kasvosuikeen. Tämä kasvosuihke on tarkoitettu tasapainottamaan ja kosteuttamaan kasvojen ihoa. Tämä kasvosuihke sisältää B-vitamiinia, joka on kasvojen iholle erittäin tärkeä vitamiini, sekä kaiken lisäksi tässä tuotteessa on hento ja raikas sitruunainen tuoksu! Ja mikä parasta, tätä tuotetta voi käyttää meikin kiinnittämiseen tai milloin vain päivällä kasvojen virkistykseen. Pienen kokonsa mukaan tämä suloinen ilmestys mahtuu mukaan laukkuun kuin laukkuun! Tämä valkoinen Pocket Bunny Sleek Mist -kasvosuihke on tarkoitettu normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle, mutta ei hätää! Häneltä löytyy myös ihastuttava vaaleanpunainen kaveri, joka on taas tarkoitettu normaalille, kuivalle ja sekaiholle! Sanoisin, että aivan ihastuttava tuote kaiken kaikkiaan.

Seuraavana tuotteena sain tuollaisen erittäin kauniin näköisen Misshan BB Boomer -pohjustusvoiteen! Silmäni osuivat tähän tuotteeseen upean ulkonäkönsä vuoksi. Tykkään aivan älyttömän paljon siitä, miltä tämä tuote näyttää! Itse tuotteesta voisin sanoa sen, että hoitaa hommansa oikein hyvin. En ollut kuitenkaan heti niin vaikuttunut tästä tuotteesta, kuin mitä olisin toivonut, sillä tämä tuote ei imeytynyt iholle niin nopeasti kuin olisin toivonut. Tämä tuote onkin tarkoitettu pintakuivalle iholle kosteuttamaan ihoa myös meikin alla, joten siinä tämä tuote onnistuikin erittäin hyvin! Uskon, että talven ajaksi tämä tuote on itselleni juurikin se oikea, mitä ihoni kaipaa. Kuitenkin käytössä hoiti hommansa oikein hyvin ja antoi iholle erittäin kauniin hehkun, koko päiväksi!

Erittäin suuri kiitos Bearel upeasta palvelusta, jota olen saanut! Onko kukaan teistä testannut kenties jotain Bearelin tuotteita? 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!