IN & OUT - 7

keskiviikkona, elokuuta 09, 2017


Pienet silkkiset kaulahuivit! Olen aina ihaillut miten kauniin silauksen ne antavat lähes kaikille asuille, mutta ne ole koskaan omistanut yhtäkään kyseisen tyylistä huivia. Lähiaikoina sain kuitenkin aikaiseksi ostettua tämän tyyppisen huivin, mutta vielä pitäisi vain saada rohkeutta käyttää sitä ja oppia sommittelemaan sitä erilaisiin asuihin! 


Hopeakorut ovat nousseet itselläni jälleen suureen suosioon! Olen aina käyttänyt huomattavasti enemmän hopeisia tai valkokultaisia koruja, mutta jossain kohtaa olisin halunnut vaihtaa kaikki koruni kultaisiksi. Nyt olen kuitenkin taas päässyt takaisin siihen, että hopea on koruissa enemmän se minun juttuni! 


POM POM... Siis apua! Nämä karvapallot ovat valloittaneet sydämeni ihan täysin! Omistan näitä jo lähemmäs kymmenkunnan ja niitä löytyykin jo melkein jokaisesta laukusta, jota omistan. Näitä löytyy minulta eri väreissä ja ko'oissa, mutta pääosin vaaleita värejä ja yksi mustakin löytyy. Myös avaimenperänäni roikkuu valkoinen, erittäin pehmeä karvapallo. Rakastan! 
Leveälahkeiset housut, jotka eivät peitä nilkkoja, ovat jotain, mitä en voi ymmärtää sitten ollenkaan! Tämän takia ne päätyivät heti ensimmäiseksi OUT -listalleni. Leveälahkaiset housut menettelevät, jos ne ovat oikeasti pitkät ja piilottavat nilkkat, mutta tällaisina ne näyttävät mielestäni jotenkin tyhmälle. En vain osaa kuvitella, miten joku saisi tällaiset housut näyttämään hyvälle. 


Liukuvärjätyt hiukset ovat sellainen juttu, mistä kuulee paljon erilaisia mielipiteitä. Itse olen jokin aika sitten haaveillut tällaisista hiuksista, mutta nykyään en pidä koko ideasta ollenkaan. Ne kyllä näyttävät aivan upeille kaikilla, jos värjäys on vain onnistunut hyvin. Voin kuvitella kuinka tuskaisaa näiden hiusten ylläpitäminen saattaa olla... 


Läpinäkyvät paidat ovat todella upean näköisiä! En kuitenkaan pidä ideasta, että ihmiset pukevat tällaisia paitoja päälleen esimerkiksi kouluun tai vaikkapa jopa töihin. Tällaiset paidat ovat mielestäni soveliaita ainoastaan joihinkin juhliin tai illanistujaisiin, mutta en suosittelisi niiden käyttämistä arkielämässä. Voin myös kuvitella, millaisia katseita itse saisin rintavana naisena, kun käyttäisin tämän tyyppisiä paitoja...

Oletko jostain kohdasta kenties täysin eri mieltä? Kommentteihin saa jälleen jättää teidän tekemiänne IN & OUT -postauksia. Luen niitä oikein mielelläni. Kaikki muut tekemäni IN & OUT -postaukset voit käydä katsomassa täältä!

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt)

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Kuukauden luetuin

Tykkää Facebookissa!