Inttilesken päiväkirja - 5

sunnuntaina, elokuuta 13, 2017


Rakkaani on jo melkein tervehtynyt täysin saamastaan keuhkokuumeesta. Tästä hänen sairastumisestaan ja saamastaan kotilomasta puhuin viimekertaisessa postauksessa, jonka voit lukea täältä! Tosiaan rakkaani palattua takaisin armeijaan, hänen olonsa huononi huomattavasti jo heti ensimmäisen päivän aikana. Moni hänen tupalaisistaan oli tai on jollain tavalla kipeä ja silmätulehduskin on lähtenyt koko kasarmissa kiertämään. Harmittaa näin inttiläisen ''omaisena'' kuunnella vierestä, kuinka kasarmien ilma on erittäin huonoa ja että sen oikein huomaa, että olo huononee tupaan mennessään. Jotenkin inhottavaa, että ei voi itse asialle tehdä mitään ja vaikka varuskunta väittääkin tekevänsä jotain, niin siltä ei kyllä vaikuta. 

Viimeviikon perjantai saapui erittäin nopeaan tahtiin, sillä miesten ei tarvinnut palata takaisin Säkylään edeltäviltä lomilta kuin vasta maanantaina, joten lomien välissä ei ollut kuin neljä päivää! Viikonlopun sain onneksi viettää rakkaani kanssa sen jälkeen, kun olin valittanut hänelle kaipaavani lisää huomiota. Kaikista ärsyttävintä tässä inttileskeydessä onkin se, että tuntee olonsa niin yksinäiseksi ja kaipaisi varsinkin omalta rakkaaltaan läheisyyttä ja hellyyttä, mihin on ''normaalissa'' arjessa tottunut. Onneksi viime viikonloppu menikin ihanissa merkeissä ja antoi voimaa tälle kahden viikon kiinniolon ajalle. 

Nyt tämän viikon olen jälleen ollut vain kotona ja odottanut innokkaasti ensiviikon tiistaina alkavaa koulua! Sekä miettinyt, missä tilaamani koulukirjat viipyvät, sillä niistä ei ole vieläkään kuulunut mitään. Normaaliin arkeen palaaminen jännittää jotenkin kummallisen paljon. On kuitenkin hyvä juttu, että koulu alkaa taas, sillä viikot menevät luultavasti huomattavasti nopeampaan tahtiin, kun joka päivä on jotain ohjelmaa. Ja viikonloppuina, jolloin toinen ei pääsekkään lomille, voi käyttää opiskeluihin ja YO-kirjoituksiin lukemiseen. Olen tämän viikon aikana saanut myös suoritettua viimeisen teoriatunnin autokoulussa, sekä tehnyt aivan kaikki teoriatehtävät, joita minulle on annettu!

Ensiviikon tiistaina minulla siis alkaa lukion viimeinen vuosi ja sitten torstaina onkin jo miesten sotilasvala! Toivon mukaan miehet pääsevät jo heti tuolloin torstaina lomille, sillä tässä tulee nyt olemaan ensimmäiset kaksi viikkoa koko suhteemme aikana, jolloin emme ole nähneet... Jollain tavalla jännittää kyllä tuo valakin? En tiedä mitä puen päälleni, millaista ilmaa sinne on luvattuna ja muutenkaan oikein mitään kyseisestä päivästä. Salaa toivon, että he todella saisivat pidemmän loman tuon valan jälkeen, mutta en kuitenkaan halua uskotella itselleni niin, ettei tulisi jälleen turhia pettymyksiä. Elän yleisestikin jokaista lomaa ajatellen siinä ajatuksessa, että uskon toisen pääsevän lomille vasta silloin, kun pääsen halaamaan omaa rakastani meidän yhteisessä kodissa.

Tällä kertaa tulikin avauduttua oikein olan takaa! Onko täällä muita mahdollisia inttileskiä tai tulevia sellaisia? Onko sinulla kenties jotain kysyttävää armeijaan liittyen? Ja oikein ihanaa uuden lukuvuoden aloitusta teille kaikille opiskelijoille! TJ305

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa