Tämän vuoden surkeimmat postaukset!

torstaina, elokuuta 17, 2017

Ensimmäistä kertaa rupesin lukemaan ja katselemaan vanhoja postauksiani, jolloin nämä muutama iskivät silmääni negatiivisessa mielessä. Vaikka bloggaajat yrittävät aina parhaansa mukaan julkaista upeita ja itseään miellyttäviä postauksia, ei siinä kutienkaan aina voi onnistua. Joskus onnistuu erittäinkin hyvin, mutta on myös niitä huonojakin päiviä! Tässä on nyt muutama postaus, joihin en ole ollenkaan tyytyväinen, nauttikaa. 


Tämä kyseinen postaus on kaikkien aikojen suosituin postaus blogissani! Siis ihan kaikkien aikojen suosituin. Sitä on klikattu keskimäärin 30 kertaisesti enemmän, kuin mitä muita postauksiani? Ei tuplasti, vaan huikeat 30 kertaisesti! En tiedä, miksi tämä postaus on saanut niin naurettavan suuren suosion, sillä itse en näe kyseisessä postauksessa mitään erikoista, enkä oikeastaan ole edes tyytyväinen tähän julkaisuun. 


Oli jotenkin aivan mahtavaa käydä katselemassa noita veneitä Turun Jokirannassa. Ainoa ongelma, miksi en pidä tästä postauksesta on se, että tiedän tämän postauksen taustatarinan, eli niin sanotun kulissin. Eli, olin ollut yksin kotona jo pidempään, enkä jaksanut enää vain istua. Äitini valitti, että minun pitäisi lähteä käymään katsomassa noita veneitä. Joten. Juoksin kotoa jokirantaan, otin nuo kuvat ja juoksin takaisin kotiin...


Jälleen yksi postaus, jolle löytyy monta vastaavaa postausta blogistani. Näiden tekeminen on aivan ihanaa, mutta sitten kun et ole tyytyväinen viikon aikanasi ottamiin kuviin, mutta joukosta löytyy kutienkin myös sellaisia, jotka haluat julkaista... Pitää sinun tehdä päätös. Julkaisetko mielestäsi hienot kuvat ja samalla myös ne huonot. Vai pidätkö kaiken vain itselläsi. Tämä oli juuri yksi niistä postauksista, kun on hieman ristiriitaisia ajatuksia julkaisemisen suhteen. 


Tällaisten vinkkipostausten tekeminen on mielestäni niin ihanaa! Rakastan jakaa omia ajatuksiani ja vinkkejä teille, joten sisällön puolesta olen erittäin tyytyväinen tähän postaukseen. Tämä postaus oli vain itselleni sellainen, että olin saanut tekstit valmiiksi, mutta en keksinyt mitä kuvia käyttäisin kyseiseen postaukseen, joten päätin äkkiä yrittää napsia jotain... En todellakaan ole tyytyväinen kyseisen postauksen kuviin, mutta sisällön takia en halua kyseistä postausta poistaakkaan!


Joskus kun katsoo omia vanhoja postauksia, miettii, miksi tällainenkin postaus on joskus pitänyt julkaista. Tämä on yksi niistä postauksista kun ajattelen niin. Pidän tällä kertaa lähes kaikista postauksen kuvista, sillä ne ovat kaikki itse otettuja ja jotenkin värimaailmaltaan miellyttävät edelleen silmääni. En kuitenkaan nää kyseisessä postauksessa mitään järkeä, miksi se on koskaan julkaistu? Mitä olen yrittänyt sanoa kyseisellä postauksella?


Mitä mieltä olitte tällaisesta postauksesta? Oletteko te itse kokeilleet blogissanne tällaista postausta, jossa kerrotte postauksista, joihin ette ole tyytyväisiä. Oletteko samaa mieltä kanssani, etteivät kyseiset postaukset ole parasta mitä minulta lähtee? Vai oliko valitsemallani listalla joku teidän suosikkipostauksistani?

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt

You Might Also Like

4 Comments

 1. Ihan sairaan kiva postausidea! Täytyypä laittaa omaan muistiin tämä ja toteuttaa joskus omassa blogissa, kun oon postaillut vähän enemmän :)

  VastaaPoista
 2. Ihan huippu postaus! :D<3 Pystyn niin samaistumaan näihin ajatuksiin. Milloin kuvat on hienoja, mutta tekstissä ei ole mitään järkeä. Milloin teksti on huippusuoritus, mutta pikaisesti räpsityt kuvituskuvat jaa harmittamaan. Usein jo postausta julkaistaessa on sellainen fiilis, että nyt ei mennyt nappiin.

  P.s. sun kuvat on ihan huippuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että en ole ainoa, joka tuskailee näiden asioiden kanssa! Ja kiitos oikein paljon Julia!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa