Urban Decay - NAKED Heat

tiistaina, elokuuta 29, 2017


Vihdoinkin olen saanut käsiini uuden Urban Decayn luomiväripaletin, NAKED Heat! Aivan ihanaa! Minulla oli entuudestaan NAKED Smoky -paletti, johon rakastuin heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen aivan totaalisesti, joten oli pakko saada käsiini myös tämä uusi NAKED Heat -paletti. Oli jotenkin aivan ihanaa päästä käyttämään jälleen pitkästä aikaa joitain lämpimän värisiä luomivärejä, sillä olen tässä reilu puolen vuoden ajan käyttänyt ainostaan viileitä luomivärejä  kyseistä NAKED Smoky -paletista.

Totesin tuon ensimmäisen palettini kanssa, että kyseiset luomivärit ovat erittäin pigmenttisiä sekä pitkäkestoisia, mihin olinkin erittäin tyytyväinen. Palettien mukana tulleet siveltimet ovat myös olleet aina todella hyviä. Samaa voinkin sanoa myös tästä uudesta paletista! Mitään negatiivista sanottavaa minulla ei itseasiassa olekaan itse kyseisestä tuotteesta, mutta kyseiseen pakkaukseen olen hieman pettynyt. Aikaisempi palettini oli erittäin hyvälaatuisen tuntuinen, mutta tämä uusi paletti tuntuu materiaaliltaan erittäin halvalta, joka harmittaa minua todella paljon... Tämäkin on varmaankin jokin Urban Daceyn ''rahansäästö jutuista'', että paketit tehdään halvemmista materiaaleista, kuin aikaisemmin. Voi myös olla mahdollista, että käteeni on osunut jokin huonompi kappale. 

Kuitenkin itse luomivärit ovat entistäkin parempia, kuin esimerkiksi tuossa omistamassani NAKED Smoky -paletissa! Ne eivät varise tai paakkuunnu, sekä levittyvät jotenkin helpommin. Niistä minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa. Olisin kuitenkin toivonut luomivärien järjestyksen olevan hieman erilainen. Pidin aivan älyttömästi siitä, kuinka NAKED Smoky -paletissa kaikki matta-, satiini- ja kimallesävyt ovat rinnakkain, eikä palettia oltu järjestetty värien perusteella niin kuin tässä NAKED Heat -paletissa. Itse koen, että luomiväripalettia on helpompi käyttää, kun tietää, missä on matta- ja missä taas kimallesävyiset luomivärit. Tämä on kuitenkin vain oma mielipiteeni! 

Kaiken kaikkiaan tästä uudesta NAKED -luomiväripaletista löytyy aivan huimia luomivärejä ja olenkin jo löytänyt itselleni suosikit. Niin kauniin värisiä ja pigmentille pitää kyllä antaa suuri plussa! Laatunsa ansiosta en sanoisi tuotteen olevan korkean hintansa takia kuitenkaan ylihinnoiteltua. Suosittelen! 

You Might Also Like

2 Comments

  1. Mä hypistelin tätä palettia Sokoksella, mutta aloin epäillä oisko tää liian punertava mulle! Kaikki kuitenkin puhuu tästä pelkkää hyvää että kai se on vaan pakko ostaa ja opetella punertavaan meikkiin! :) Nää Naked-paletit on kyllä huippuja, mulla on kolme ekaa niistä ja ne on ihan jatkuvalla käytöllä! :)

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa