Aikuinen nainen mä oon!

tiistaina, syyskuuta 26, 2017


Aikuinen nainen mä oon! Tänään on se päivä, jota on jo jonkin aikaa ehditty odottamaankin! Minusta tuli tänään, tiistaina 26.09.2017 täysi-ikäinen! Pääsen vihdoinkin ''virallisesti'' sanomaan, että olen aikuinen, vaikka koenkin, että olen astunut aikuisen saappaisiin jo 15-vuotiaana muuttaessani omaan kotiin. Tuntuu, että yski etappi elämässä on jälleen saavutettu. Nyt minulla on vihdoin vapaus hoitaa omat asiani aivan itse, saan kokea monia uusia ja jänniä asioita, joita en ennen ole päässyt kokemaan. Kaikkea upeaa ja uutta on nyt luvassa, kun käännän uuden sivun elämässäni. 

Täysi-iän myötä, tässä olisi nyt paljon kaikkea ohjelmaa tulossa lähiaikoina. Pääosin pankkiasioita ja muita paperihommia, joita saan / voin nyt itse hoitaa kuntoon! Huomenna minulla olisi edessä ajokoe, sillä pääsin viime viikon keskiviikkona heti ensiyrittämällä teoriakokeesta läpi. Hyvä minä! Maanantaina minulla oli ajotunti ja samoin minulla on myös tänään. Onneksi pääsen vielä nopeasti ajamaan ennen ajokoettakin, jotta saataisiin kaikki pienetkin virheet hiottua kuntoon. Kaiken lisäksi, meillä alkaa vielä koeviikko torstaina, joten kiirettä pukkaa taas seuraavien viikkojen aikana!

Huomenna tulettekin kuulemaan 18 asiaa, joita olen oppinut 18-vuodessa. Toivottavasti saisin myös ajokortin taskuuni jo heti huomenna, jännittävää! 

You Might Also Like

4 Comments

  1. Heii paljon onnea sulle ja tsemppiä ajokokeeseen! :) Hullua ajatella, että omasta täysikäistymisestä on jo melkein neljä vuotta. Aika kuluu niin ihmeen nopeesti! :D Joten muista nauttia tästä ajasta. :)

    VastaaPoista
  2. Paljon onnee & tsemppiä inssiin! :-)

    VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa