IN & OUT - 9

perjantaina, syyskuuta 29, 2017


Punainen ja lämmin meikki on noussut suureen suosioon tällä hetkellä! Itsekin olen täysin ihastunut punaiseen silmämeikkiin ja punaiset huulet ovat aina olleetkin suosikkejani. Itse ostinkin vähän aikaa sitten NAKED Heat paletin, johon olen täysin rakastunut! Odotan innolla talven tuloa, johon punainen meikki tuo mielestäni paljonkin piristystä. 


Avoselkäiset paidat ovat täyttä rakkautta! Pidän kyseistä paidoista erittäin paljon, mutta itse en kovinkaan avoselkäisiä paitoja pysty käyttämään, sillä en tykkää yhtään olla ilman rintaliivejä. Kuitenkin salaa toivoisin, että jokin päivä uskaltaisin laittaa päälleni kyseisen tyylisen paidan ja elää edes päivän ilman rintaliivejä. Niin upeita paitoja! 


Korttilompakot tai miksi näitä ikinä pitääkään kutsua, ovat jokaisen naisen pelastus! Silloin kun et jaksa kantaa laukkua mukana, saat kaikki tarpeelliset kortit ja muut jutut tälläiseen pieneen lompakkoon. Itse ostin ensimmäisen tällaisen varmaan noin vuosi sitten ja pakko sanoa, että se on ollut lähes päivittäisessä käytössä itselläni! Suosittelen kaikkia testaamaan tällaisia. 
Trumpetti housut... En jotenkaan ymmärrä tällaisia housuja? En myöskään ole kyllä antanut näille housuille mahdollisuutta, sillä en koskaan ole itse niitä sovittanut. Kuka tietää, jos vaikka rakastuisinkin näihin housuihin joku päivä, kuun saan ne ensimmäisestä kertaa jalkaani. Saattavathan nämä joillekin sopia, mutta jotenkaan vain en ymmärrä näiden suurta suosiota. 


Väljät ja isokokoiset takit ovat inhokkejani! En koskaan pitänyt liian isoista takeista, enkä ymmärrä kuka niistä voisi tykätä. Mielestäni liian suuret takit piilottavat ihmisten vartalon ihan täysin ja se ei näytä hyvältä kenenkään päällä. Kaiken ei tarvitse olla täysin tyköistuvaa, mutta ei niiden näinkään isoja tarvitse olla. 


Nike Huarache kengät. En ymmärrä mistä näiden kenkien suuri suosio on yhtäkkiä tullut! Henkilökohtaisesti nämä kengät eivät miellytä silmääni ollenkaan, enkä oikein nää näissä mitään hienoa? Kalliita ne ovat ja kuuleman mukaan erittäin hyvät jalassa. Mikä tekee näistä kengistä niin mahtavat? 

Säilytätkö sinäkin kaikki merkkituotteiden ostoskassit? Kommentteihin saa jälleen jättää teidän tekemiänne IN & OUT -postauksia. Luen niitä oikein mielelläni. Kaikki muut tekemäni IN & OUT -postaukset voit käydä katsomassa täältä!

(Osan kuvista tarjoaa WeHeartIt)


You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa