LINKKAA BLOGISI!

sunnuntaina, syyskuuta 03, 2017


Lukulistani kaipaa lisää luettavaa! Nyt teillä on mahdollisuus linkata oma bloginne luettavakseni.  Siitä on niin kauan aikaa, että en edes muista, milloin olen viimeksi tehnyt tällaisen Linkkaa blogisi -postauksen, joten nyt on jo korkea aika tehdä tällainen uudestaan. Jättäkää siis kommentteihin bloginne linkki mielellään pienen esittelyn kanssa. Olisi myös ihanaa kuulla jokin muu ''fun fact'' blogistanne, jonka koette mainitsemisen arvoiseksi tai vaikka tarina bloginne nimen takaa. On aina yhtä ihanaa päästä katsomaan teidän blogejanne! Olisi myös ihana kuulla, mikä on mielestänne sellainen asia, mikä tekee juuri teidän blogistanne erityisen.

Käyn ihailemassa teidän jokaisen blogia, mitkä olette linkanneet kommentteihin. Tiedätte siis mitä tehdä!

You Might Also Like

40 Comments

 1. https://jasukuvaa.blogspot.fi/

  Lifestyle/valokuvaus blogia kirjoittelee parhaillaan lähihoitajaksi opiskeleva 17-vuotias naisen alku Helsingistä.

  Joka postauksessa on kuvia, sillä rakastan valokuvaamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on kyllä blogissasi aivan ihastuttavia kuvia! Onnea myös opintoihisi.

   Poista
 2. inmywayaroundtheworld.blogspot.com
  Aloitin blogin kirjoittamisen ihan äskettäin, joten olisi ihanaa jos voisit käydä katsomassa sen ja ehkä antaa parannusideoita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset hyvin alkuun! Minuun voi aina ottaa yhteyttä sähköpostitse, jos on jotain kysyttävää tai kaipaat joitain vinkkejä! (peoplebelieve-janika@outlook.com)

   Poista
 3. Seitsemäntoistavuotiaan espoolaistytön blogi täynnä lifestyleä, muotia, kauneutta, matkustamista, sekä kaikkea sitä mitä minä rakastan!

  ainoaxberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihastuttavia postauksia! Jatka samaan malliin.

   Poista
 4. Tänä vuonna 29 vuotta täyttävän ikuiseksi pikkutytöksi itsensä tuntevan neitosen lifestyleblogi, joka sisältää kaikkea asukuvista kauneuteen ja kirjoista musiikkiin sekä matkailuun. Tervetuloa tutustumaan! :)

  http://elamanierikana.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. 19-vuotiaan mimmin lifestyleblogi, josta löytyy myös kauneusjuttuja, asukuvia, sisustusta, matkustusta ja välillä syvällisempääkin pohdintaa! :-)

  http://www.inkapietila.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kun sun blogi on niin kauniin näköinen! Aivan ihastuttava.

   Poista
 6. https://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  Mä haluan mun blogissa jakaa hyvää fiilistä ja aitoja tunnelmia! :) Kerron mielipiteeni sellaisina kuin ne on ja haluan tuoda esille niitä elämän pieniä iloja.

  VastaaPoista
 7. 28-vuotiaan naisen lifestyleblogi syntyi silkasta valokuvaamisen ilosta! Etenkin kännykän muistin täytyttyä lyhen ajan sisään sadoista, niin ruoka- kuin kukkakuvistakin, toimi suurimpana kimmokkeena ryhtyä arkistoimaan näitä kuvia blogin muodossa. Ruoan sekä luonnon lisäksi, on sydäntäni lähellä myös pomeranian tyttöni Cara ja matkustelu. :)

  https://jeu-lifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samasta syystä olen itsekin aikoinani aloittanut blogin pitämisen. Aivan ihania kuvia löytyy blogistasi!

   Poista
 8. viikarivartti.blogspot.fi

  Parikymppisen luontofiilistelijän seikkailuntäyteistä elämää, lifestyle-höttöpullaa ja iloisia yläpilviä. Retkiä ja reissuja, opiskelijaelämää, kodin kasveja, kaupunkiviljelyä, hyvää ruokaa, moniallergikkona pärjäilyä ja sen semmoista.

  Tästä lifestyle-blogista et löydä ainakaan rakennekynsiä, etelänmatkoja tai päivän asuja. (Ihan muita päivän juttuja sen sijaan löytyy.)

  Kuvamateriaalia saa toki käyttää mahdollisessa esittelypostauksessa. :D

  VastaaPoista
 9. https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  Kiia Innanmaa -blogi on kertoo elämästä & sen isoista ja pienistä iloista! Fun fact - blogi oli itseasiassa pienellä tauolla nyt kuluneen kesän aikana ja sen jälkeen blogia on uudistettu ja nyt sisältöä tuotetaan taas ihan uudella innolla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma blogini koki myös viimekesänä samanlaisen uudistuksen. Sellainen kyllä virkistää kummasti!

   Poista
 10. 22- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus.

  http://www.hennam.fi

  :-) Aloitin bloggaamisen jo yli 7 vuotta sitten, ihan vain koska ihailin silloin yhtä muutaman vuoden vanhempaa bloggaajaa ja halusin itsekin kokeilla! Rakkaudesta lajiin tätä edelleen tehdään!

  VastaaPoista
 11. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  21-vuotiaan tytön hyväntuulinen lifestyleblogi, joka sisältää juttuja arkipäiväisestä elämästä, vaatteista, kauneudesta ja paljon muusta. :)

  VastaaPoista
 12. 19-vuotiaan lastenohjaajaksi opiskelevan nuoren naisen lifestyle painotteinen blogi :) Nyt syksyn tullessa mun olisi tarkoitus kirjoittaa vähän syvällisempiäkin postauksia.

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syvälliset postaukset ovat aina yhtä ihanaa luettavaa!

   Poista
 13. https://taruanuelina.blogspot.fi/

  23-vuotiaan opiskelijan / baarimikon lifestyleblogi, jota kirjoittelen iloisella otteella. Blogissa nähdään juttua kosmetiikasta, tavallisesta arjesta, resepteistä ja sisustamisesta ja räpsitään kuvia poikaystävän avustuksella. :)

  VastaaPoista
 14. http://starberrylipgloss.blogspot.fi/

  20-vuotiaan insinööriopiskelijan muotipainotteinen lifestyle-blogi, jonne kirjoittelen kaikkea päivän asuista kauneuteen ja blogivinkkeihin. Jaan silloin tällöin myös valokuvauksen ja kuvanmuokkaukseen liittyviä vinkkejä, matkapostauksia sekä muuta pientä kivaa.

  Fun fact, blogin nimi on vuonna 2009 tehty kirjoitusvirhe, jota en käyttäjää luodessa viitsinytkään korjata, koska omaan 13-vuotiaaseen silmääni se näytti omaperäisemmältä kuin pelkkä strawberry lipgloss. Ja koska Seppälän huulikiillot oli in!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tällaisia tarinoita blogin takaa on hauskaa kuunnella! Sun blogi on myös ihanan raikkaan näköinen.

   Poista
 15. 18-vuotiaan Lahtelaisen nuoren naisen blogi, joka sisältää mietteitä elämästä, opiskelusta sekä postauksia ostoksista ja kaikesta mistä tekee mieli välillä kertoa. Eli lifestyle blogi.
  http://onedayatthetime98.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 16. http://www.lalalilja.fi

  La La Lilja on kokoelma arjen kauniista asioista kuvin ja sanoin. Blogi on omistettu tavallisen arjen ylistykselle ja kauniiden hetkien keräilylle. Kuvien ja sanojen takana on vajaa kolmikymppinen tamperelainen, ikuinen haaveilija ja intohimoinen valokuvausharrastelija. Blogin nimestä muuten löytyy tyttönimeni (joka on myös osa nykyistä sukunimeäni).

  VastaaPoista
 17. http://veerakatariiv.blogspot.fi/

  17 vuotiaan lukiolaisen blogi, jossa sisältöä laidasta laitaan. Tykkään ottaa kuvia, joten niitä löytyy paljon :) Jaan aika usein myös suosikki reseptejäni blogiin, sekä myös vähän "syvällisempiä" tekstejä omista mielipiteistäni jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aivan ihanalle, mutta en ikävä kyllä pääse lukemaan blogiasi, sillä kyseinen linkki ei toimi.

   Poista
 18. VillaNanna on erilainen lifestyle- blogi. Oikeasti, nimittäin tämä mummeli ratsastaa kierrätyksen aallossa, tekee kierrätysmateriaalista uutta kivaa sisustukseen, päälleen sekä keskittyy myös hävikkiruuan hyötykäyttöön. Mitä voikaan tehdä perunankuorista? Vastaus löytyy blogista, tai mitä voikaan mehun mäskistä tehdä? Itse tehden hyvinvointia ja tyyliä https://villananna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 19. https://laura-linnea.blogspot.se/

  Laura Linnea eli mun blogi on matkailupainotteinen lifestyle-blogi. Kirjottelen syvällisempiä postauksia, matkustusjuttuja ja myös ihan arkisia juttuja. Yleensä postailen esim. kaikkia ulkosuomalaisajatuksia ja niitä matkustustarinoita! Nyt kun muutan takasin Suomeen, niin alan nostaa muita mulle tärkeitä asioita esiin, esim ekologisuusjuttuja. :)

  Blogin nimi on mun ensimmäinen+kolmas nimi, koska mun toinen nimi on Maria ja pakko sanoa, ettei nimi Laura Maria jäis yleisyytensä takia kenenkään mieleen. Mun aiemman blogin nimi oli Poropostia, mut halusin nyt jotain neutraalimpaa! :D Mun blogista erityisen tekee se, että oon reilu vuoden bloggaamiseni aikana asunut neljässä eri maassa, kaukasin niistä on Afrikassa asti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linnea on todella kaunis nimi! Ja aivan mahtavan kuuloinen blogi sulla. Olisi niin ihanaa, jos itsekin pystyisi / saisi edes aikaiseksi matkusteltua noin paljon!

   Poista
 20. Olen vasta perustanut blogini, mutta olen jo niin innoissani siitä! Blogi on hyvinvointi painotteinen, eli sieltä tulee löytymään reseptejä, juttuja treenaamisesta. Lisäksi rakastan sisustaa, joten koti aiheisia postauksia on varmasti tiedossa. Tykkään tehdä myös kaikenlaisia käsitöitä.

  https://paulinablogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa saada uusia kasvoja mukaan bloggaamaan! Sulla on aivan ihanan kuuloinen blogi syntymässä. Oikein paljon tsemppiä!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa