MY MONDAY VIA SNAPCHAT

tiistaina, syyskuuta 12, 2017


Tällä kertaa alkaa neidistä olla voimat lopussa. Tulin viimeviikon lopussa kipeäksi ja lähes koko viikonloppu meni flunssaa sairastaessa. Onneksi alan jo pikkuhiljaa tervehtymään, eikä minulla missään kohtaa onneksi ole kuumettakaan ollut. Viimeviikon perjantaina kävin hakemassa rakkaani Salosta, kävimme yhdessä syömässä ja tulimme siitä sitten kotiin. Sain myös kuulla, että rakkaani anoma loma meni läpi ja hän on nyt kotona koko tämän viikon ja menee vasta sunnuntaina takaisin Säkylään. Viikonloppu meni jälleen erittäin nopeasti ja sekin aika olisi pitänyt käyttää ensiviikon maanataina tuleviin filosofian YO-kirjoituksiin lukiessa, mutta en jaksanut lukea ollenkaan. Totesin, etteivät voimani, eikä myöskään motivaationi riitä siihen, että yrittäisin opiskella vielä lisää kirjoituksiin. Saa nähdä miten hyvin ne kirjoitukset sitten menevät.

Maanantain olinkin pois koulusta tämän flunssan takia, mutta kävin suorittamassa liukkaan radan ja pimeäajon. Onnistuin mielestäni erittäin hyvin liukkaalla radalla ja myös siinä piemeäajossa. Tosin olen kyllä sitä mieltä, etteivät tuollaiset piemäajosimulaattorit ole yhtään kannattavia, sillä ei niitä voi verrata oikealla autolla ajamiseen. Kaiken lisäksi, ajotunnin suorittaminen simulaattorissa maksaa aivan älyttömän paljon. Tulipahan ainakin sellainenkin koettua! Vielä olisi jäljellä muutamia ajotunteja ja sen jälkeen minulla on kaikki tarvittavat jutut suoritettu kaikkia paperihommia lukuun ottamatta. Edessä olisi vielä kutienkin teoriakoe sekä inssi. Niitä odotellessa. 

Jännityksellä odotan tulevia kirjoituksia... Onneksi syntymäpäiviini on enää vajaa 2viikko aikaa! Saa nähdä pääsisinkö teoriakokeesta sekä inssistä ensimmäisellä läpi, jotta kortti olisi taskussani jo ensiviikon jälkeen.

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa