Sudio Sweden

keskiviikkona, syyskuuta 20, 2017


Nyt esittelen teille erään aivan huippu tuotteen! Postauksen lopussa on myös juuri teille tarkoitettu alennuskoodi! Sain siis huikean tilaisuuden esitellä teille Sudio Swedenin TRE kuulokkeet. Kyseessä on siis sporttiseen elämäntyyliin erittäin hyvin sopivat bluethoot kuulokkeet! Näitä kyseisiä kuulokkeita löytyy moneen eri väriin ja itselläni nämä ovat valkoiset ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Halusin juuri nämä kuulokkeet sen takia, että ne ovat tarkoitettu sporttiseen elämäntyyliin, eli niiden pitäisi pysyä erittäin hyvin päässä ja toimia vaivatta. Ja sellaiset kuulokkeet ne myös ovat! Olen tässä jo muutaman viikon ajan näitä testaillut ja samalla akulla ollaan menty, joten akunkesto esittäytyi erittäinkin hyväksi. 

Näiden kuulokkeiden mukana tuli tosiaan myös laturi, jonka kanssa akun saa ladattua kokonaan täyteen muutamassa tunnissa. Akunkeston sanotaan olevan aktiivisessa käytössä 9tuntia. Ja sitä se myös on! Minusta tuntuu, että olisin käyttänyt näitä kuulokkeita enemmänkin kuin 9tuntia, ilman latausta. Kuulokkeiden mukana saat myös aitoa nahkaa olevan säilytyspussukan, joka on mielestäni aivan täydellinen! Samoin paketista löytyy 3 eri kokoa olevat siivekkeet, jotta jokainen saa juuri itselleen sopivat kuulokkeet. Kyseisten siivekkeidenkin vaihto oli erittäin helppoa, sillä paketin mukana tuli selkeät ja suomenkieliset ohjeet, miten kuulokkeet saa käyttöön. 

Sen jälkeen, kun olet saanut kuulokkeet yhdistettyä ensimmäisen kerran bluethootilla puhelimeesi, yhdistäminen käy muutamassa sekunissa! Sinun ei tarvitse kuin laittaa bluethoot päälle puhelimestasi ja laittaa kuulokkeet päälle ja yhteys muodostuu automaattisesti. Ja eräs asia, mihin olin erittäin tyytyväinen ja ihmeissäni oli se, että puhelimeni näytön yläreunassa näkyy kuulokkeiden kuvake, jonka vieressä on kuva akusta. Puhelin siis ilmoittaa, kuinka paljon kuulokkeissasi on akkua jäljellä ja tietenkin sen, että kuulokkeet ovat yhdistetty puhelimeesi! 

Aivan ihastuttavat kuulokkeet kaiken kaikkiaan! Vielä aivan törkeän kauniitkin. Nyt teillä on myös oiva mahdollisuus saada itsellenne tällaiset kuulokkeet tai jotkin muut Sudio Swedenin kuulokkeista -15% hintaan. Kaiken lisäksi koodilla: Janika15 saatte myös ilmaisen pikatoimituksen Suomeen. Pikatoimituksen avulla saat kuulokkeet 1-2arkipäivän sisällä! Itselleni kuulokkeet tulivat jo heti seuraavana päivänä tämän pikatoimituksen avulla. Ja jos tilaatte Sudio Swedenin kuulokkeet heti, saatte kaupan päälle oikein upean kangaskassin! 

Onko teillä kenties kokemuksia Sudio Swedenin kuulokkeista? Tai omistatteko Sudio Swedenin kuulokkeita jo entuudestaan?

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa