Inttilesken päiväkirja - 8

maanantaina, lokakuuta 02, 2017


Jotenkin tuntuu taas, että näitä menneiden viikkojen tapahtumia on erittäin vaikea kertoa teille oikeassa järjestyksessä ja järkevän kuuloisesti, mutta ainakin voin yrittää! Aloitetaan nyt vaikka siitä, että viimekertaisessa Inttilesken päiväkirja -postauksessa kerroinkin siitä, kuinka rakkaani oli viikon verran kotona anotulla lomalla, ja että koko tuo kyseinen viikko meni meidän molempien osalta sairastellessa. Nyt olemme onneksi molemmat päässeet jo takaisin jaloillemme ja olo on molemmilla kaikin puolin paljon parempi! Itselläni on tässä ollut vielä silloin tällöin kuumetta ja yskä yhä vaivaa, mutta kyllä tässä mennään pikku hiljaa parempaan suuntaan. Oli ihanaa viettää viime viikonloppu yhdessä kotona siten, että molemmilla oli paljon enemmän voimia nauttia täysin sydämin yhteisestä viikonlopusta. Tuli niin hyvä ja levollinen olo, kun viikonloppu oli kaiken kiireen jälkeen niin rentouttava ja ihana, vaikkakin ohjelmaa kyllä riitti.

Koko alkuviikkon viime viikolla minulla meni kouluhommien parissa sekä ajotunneilla. Ja tiistaina oli se päivä, kun minä täysin 18-vuotta! Syntymäpäivieni kunniaksi julkaisinkin 18 asiaa jotka opin 18 vuodessa postauksen, jonka pääsette lukemaan täältä! Keskiviikkona minulla oli inssi, josta pääsinkin  heti ensimmäisellä läpi! Jännitin inssiä niin paljon, sillä minulla oli suunnitelmissa seuraavana päivänä hakea mieheni lomille Säkylästä. Nyt minulla kuitenkin on siis ajokortti taskussa, eikä paremmin oikein voisi mennä. Äitini toi autonsa minulle lainaan jo heti keskiviikkona ja torstaina lähdinkin hakemaan rakastani Säkylästä lomille. Minulla alkoi viime viikon torstaina koeviikko, mutta aamulla minulla oli sen verran korkea kuume, että päätin siirtää kokeeni kokonaan. Viikonlopuksi meillä olikin paljon suunnitelmia, jotka saimme toteutettua ihmeen hyvin!

Kävimme tosiaan perjantaina mieheni kanssa ystäväni luona juhlistamassa minun ja ystäväni syntymäpäiviä, jotka olivat molemmat viime viikolla. Olimme ihanassa pienessä porukassa ilman mitään ihmeellisiä sählinkejä, vain nauttimassa toistemme seurasta. Illalla sitten lähdimme rakkaani kanssa ensimmäiselle yhteiselle baarireissullemme! Ihan älyttömän kiva ilta oli takana ja oli niin ihanaa päästä käymään baarissa ja vielä oman puolison kanssa. Lauantain ja sunnuntain olimmekin vain kotona ja sunnuntai illalla kävin kuskaamassa rakkaani takaisin varuskuntaan. Tänään minulla onkin kahvittelua sukulaisteni kanssa ja sen jälkeen jatkan kokeisiin lukua. Keskiviikkona minulla on sosiaalipsykologian koe ja torstaina äidinkieli. Perjantaina vaihtuukin jo uusi jakso ja meillä on koulukuvaukset. Tällekin viikolle on jälleen melko paljon ohjelmaa, joten toivottavasti perjantai tulee nopeasti ja nään jälleen rakkaani! 

Aivan ihanat viikot ovat taas takana! Koeviikon jälkeen pääsen vihdoin hengähtämään. Kirjoitin myös hetki sitten postauksen siitä, miten parisuhde saadaan kestämään armeijan läpi. Kyseisen postauksen pääset lukemaan täältä! Ihanaa loppuviikkoa kaikille. TJ255

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa