Jos sä oisit mä...

maanantaina, lokakuuta 23, 2017


Jos sä oisit mä, sulla olisi aivan ensimmäiseksi oma koti, upea avomies ja pitkä parisuhde. Kävisit lukion viimeistä vuotta ja stressaisit suunnattomasti lähestyviä YO-kirjoituksia. Kaiken lisäksi, rakastaisit matematiikkaa ja lukisit sitä pitkässä oppimäärässä, kävisit joka ikisen kurssin matematiikkaa, jota lukio tarjoaa. Ja se tarkoittaisi siis sitä, että olisit joka päivä ainakin yhdellä, ellei jopa kahdella matematiikan tunnilla. Lukion jälkeen olisit varma siitä, että seuraavaksi matka jatkuu kohti yliopistoa. 


Jos sä oisit mä olisit erittäin itsevarma. Ehkä jopa liiankin. Uskoisit kykyihisi toisinaan liikaa ja pettyisit erittäin helposti kaikkiin tekemiisi suorituksiin, vaikka ne  olisivatkin hyviä. Seuraisit jatkuvasti blogisi tilastoja ja Instagram seuraajiesi määrää. Yrittäisit päivittäin kuvata ja muokata kuvia seuraavia julkaisuja varten. Päiväsi olisivat erittäin täyteen ängettyjä, vaikka kuvittelet, ettet saa koskaan mitään aikaiseksi. Pitäisit itseäsi laiskana, vaikka oletkin jatkuvassa juoksussa. Kokisit myös, ettei sinulla koskaan ole vapaa-aikaa, vaikka sitä tälläkin hetkellä olisi tarjolla enemmän kuin koskaan ennen. 


Jos sä oisit mä... Saattaisit olla päivittäin iloinen, suuttuessasi useammankin viikon vihainen ja ennen kaikkea, et pelkäisi saamaasi huomiota. Olisit otettu jokaisesta tervehdyksestä ja hymystä jonka saat. Poskesi saattaisivat illalla olla jopa kipeät jatkuvasta hymyilystä ja välillä tulisit saamaan ilkeitä katseita hymyillessäsi jollekin tuntemattomalle, joka sattuu katsomaan sinua suoraan silmiin. Olisit todella herkkä kaikille muutoksille, sillä olet erittäin järjestelmällinen. Tämän takia olisit aina ajoissa joka paikassa, etkä yleensä koskaan hävitä tavaroitasi. Tiedät missä kaikki on. Kokisit, että sinulla on valtaa omaan elämääsi ja saisit elää vapaasti, juuri niin kuin haluatkin.


Tätä postausta oli aivan ihana toteuttaa! Oli jotenkin ihana miettiä, millaista se oma elämä onkaan. Suosittelen teitäkin kokeilemaan tällaista kirjoitusta, ihan vain vaikka omaksi iloksenne. 

You Might Also Like

6 Comments

 1. Tosi kivasti oot kirjottanu itestäs! Ittensä analysoiminen on kyllä tosi palkitsevaa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus! :3

  https://jabuvaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tosi mahtava postaus! Näitä on aina niin kiva lukea ja saa vähän enemmän tietoa toisesta :)

  allthelittlesnowflakes.blogspot.fi

  VastaaPoista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa