Kaikki on järjetöntä

torstaina, lokakuuta 12, 2017


Pitkässä matikassa on vihdoin alkanut viimeinen syventävä kurssi ja ensimmäinen kertauskurssi. Toivoisin niin kovin, että oppisin nyt vihdoin kaikki itseäni askarruttavat asiat ja saisin taitoni hiottua viimeisilleen matematiikan osalta, enne kevään YO-kirjoituksia! Odotukseni ovat erittäin korkeat tuon matematiikan suhteen, enkä osaa yhtään sanoa, miten se mahtaa mennä. Numeroni hyppivät hylätyistä kymppeihin. En osaa ollenkaan sanoa, miten hyvin olen todellisuudessa sisäistänyt kaiken. Numeroistani huomaa, että osaan kyllä, jos vain haluan opiskella, sillä kaikki ne mielenkiintoiset kurssit ovat aina menneet niin kuin olen toivonutkin. Tässä jaksossa alkoi myös matematiikan kertauskurssin lisäksi äidinkielen YO-kirjoituksiin valmentava kurssi, eli paljon kaikkea vanhan kertausta on luvassa.

Onneksi minusta on pikkuhiljaa alkanut tuntua siltä, että tämä opiskelumotivaatio on tulossa takaisin, joka meinaa sitä, että pystyisin jälleen keskittymään paremmin koulun käyntiin! Onneksi nämä kaikki tulevat kurssit koostuvat aineista, joita olen myös kirjoittamassa, joten toisaalta voisi ajatella, ettei aikaa mene ollenkaan hukkaan. Lukkarin on myös vihdoin erittäin rento, mitä olenkin jo jonkin aikaa odottanut. Ensimmäisen kahden vuoden aikana tuli kyllä uurastettua aika kovalla tahdilla, jonka takia voin nyt abivuonna ottaa rennommin. Ehkä tämä kova työ palkitaan jossain kohtaa! Keväällä olisi siis edessä viidet YO-kirjoitukset, pitkä matematiikka ja pitkä englanti, yhteiskuntaoppi, psykologia sekä tietenkin äidinkieli. Suurta työmäärää on siis luvassa. YO-kirjoitusten jälkeen pitäisikin sitten alkaa valmistautumaan pääsykokeisiin. 

Onko tielläkin tulossa YO-kirjoituskia vastaan ensi keväänä? Mitä kaikkia aineita te olette kirjoittaneet / olette kirjoittamassa? Ja yleisesti huimasti tsemppiä opiskeluihin! 

You Might Also Like

0 Comments

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa