Red Vanilla

keskiviikkona, lokakuuta 25, 2017Ihana serkkuni oli meillä yötä tässä muutama viikko sitten ja vietimme ihanan tyttöjen illan keskenämme. Serkkuni opetti minulle myös mäkilähtöjä ja kävimme muutenkin yhdessä ajelemassa, jotta oppisin edes hieman paremmin ajamaan äitini autolla. Hän myös kertoi minulle näistä Zaran ihanista hajuvesistä, jotka muuten ovat erittäin halpoja! En ollut aikaisemmin edes kuullut siitä, että Zara myy myös hajuvesiä, vaikka olenkin useaan otteeseen Zarassa käynyt. 

Lähdimme yhdessä sitten tuoksuttelemaan näitä ihanuuksia ja löysinkin itselleni tämän täydellisen tuoksun. Hintaa tällä Zaran Red Vanilla tuoksulla oli ainoastaan 5,95€, eli erittäin halvasta hajuvedestä on kyse. Pakko kyllä sanoa, että tämä hajuvesi hinta-laatusuhteeltaan aivan erinomainen. Halusin hehkuttaa teille tätä uutta ihanuutta ja samalla myös näyttää, että halvallakin voi saada jotain aivan ihanaa. Aina ei tarvitse heittää montaa kymmentä euroa tai monia satoja siihen juuri oikeaan tuoksuun. Jos olet itsekin jo hieman kyllästynyt tämän hetkisiin tuoksuihisi, suosittelen että kävisit tuoksuttelemassa Zaran hajuvesiä! Aivan ihania tuoksuja! 

Onko teillä kenties kokemuksia näistä Zaran hajuvesistä? Mitä itse olette tykänneet? 

You Might Also Like

6 Comments

 1. Vau, tuo pullo ei näytä kyllä ollenkaan noin halvalta! Nyt tekis mieli päästä tuoksuttelemaan noita *.*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ja suosittelen kyllä! Ihania tuoksuja todella halvalla.

   Poista
 2. Mullon zaran joyful tuberose hajuvesi ollut ihan suosikki viimeset puol toista vuotta 😍 Se isompi pullokin maksaa about 10€ että ei todellakaan oo kalliita mut silti niin ihania tuoksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin rakastuin tähän aivan täysin! Tekisi mieli päästä testailemaan lisää eri tuoksuja Zaran valikoimasta. Hinta näillä tuotteilla ei todellakaan ole paha!

   Poista
 3. Upean näköinen pullo, näyttää paljon arvokkaammalta kuin hinta oikeasti onkaan! Harmi, että täälläpäin ei ole missään Zaraa, mutta jos sitä joulukuun Helsingin reissulla kävisi katsomassa noita hajuvesiä :)

  https://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ja kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa, jos vaikka löytyisi jokin mieleinen tuoksu. Ainakaan hävikki ei ole kovin suuri, vaikkei loppujen lopuksi tulisikaan paljoa käytettyä!

   Poista

Tilaa julkaisut sähköpostiisi

Viime vuoden suosikki

Tykkää Facebookissa